Филип Попов, БСП: Няма как този, който не е издал указ, да го оттегли

  • 10 август 2021 16:33

  • 1788
  • 0
Филип Попов, БСП: Няма как този, който не е издал указ, да го оттегли
© Булфото

Няма как този, който не е издал указ, да го оттегли. Това каза народният представител от ПГ на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Филип Попов пред журналисти след заседанието на ПГ на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" и във връзка с обявеното от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", че ще оттеглят проектокабинета си, предаде Агенция "Фокус".

На въпрос дали може "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" да оттгелят указ на президента, той посочи, че според него това не е възможно.

"Това е решение на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". По отношение на конституционните възможности, има ли ги разписани в Конституцията - такава хипотеза мисля, че е прецедент. От тук насетне предстои да видим. Мисля, че във всяка една такава ситуация има и решение, което следва да е конституционно съобразно", каза още Филип Попов.

От "Дондуков" 2 разясниха какво следва за проектокабинета на ИТН
Той обяви, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е заявила своето отношение във връзка с евентуален трети мандат. "Нека да продължи рулетката, ако ще продължава. Да видим президентът дали, кога и на кого ще връчи третия мандат. Знаете и нашето становище по отношение на този трети мандат", каза Филип Попов.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
1788 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини