Ген. Атанасов разкри каква е голямата грешка на Слави Трифонов

  • 12 август 2021 08:32

  • 3318
  • 5
Ген. Атанасов разкри каква е голямата грешка на Слави Трифонов
© Кадър Нова телевизия

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в какво ни показа с всичко това, което се случва в парламента – или ми давате цялата власт, или отиваме на избори. Да, но народът не ти е дал цялата власт. Имаш 25 % от гласовете на тези, които гласуваха. Трябва да се съобразиш с останалите.

В политиката подкрепата се търси, никой не ти е длъжен да дойде и да ти я донесе на тепсия.

Това беше провалът на ИТН. Те не потърсиха и не поискаха подкрепа". Това заяви в студиото на „Здравей, България" съпредседател на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Атанас Атанасов.

 

По думите му не е давал интервюта близо 20 дни заради крехката политическа ситуация. „Въпросът е да се намери работещо решени, защото другото е извиване на ръце. Трябва да внимаваме, ако искаме да отговорим на обществените очаквания. Винаги съм бил твърд привърженик на пропорционалната система и парламентарното управление, защото дават възможност за представяне в парламента на най-широка периферия от избиратели. Другите избирателни системи може с един глас да бъде избрана власт и това създава напрежение”, поясни Атанасов.

И заяви, че е антикомунист по произход и убеждение. „За мен и членовете на моята партията не е леко изобщо да обмисляме вариант за това да правим нещо съвместно с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ни докара до там, че трябва идеологически антиподи да си подаваме ръце, за да решаваме съдбата на България”, уточни съпредседателят на ДБ.  

Според него разговорът за трети мандат не е излишен, макар и шансовете да не са големи.

Александър Симов с призив към партиите: Проявете отговорност!

„От нас се иска изобщо да не обсъждаме кандидат-министрите и премиера. Вижте кого предложиха за министър-председател. Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее даде едно единствено интервю и на другия ден Facebook гръмна и българският фолклор го кръстиха Сламен Николов. По-точно определение на цялата ситуация не мога да намеря”, заключи Атанасов.

Последвайте канала на

Novini.bg
3318 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
popche

2021.08.14 | 14:18

5
трябва да е пиан като теб за да е СМЕЛ,ДЪРТ КОМУНЯГА

2021.08.12 | 09:08

1
ГОЛЯМАТА НИ ГРЕШКА Е, ЧЕ НЕ ЗАБРАНИХМЕ ДС ДА Е ВЪВ ВЛЪСТТА

2021.08.12 | 13:37

4
генерал от ДС - потомствен убеден антикомунист... СМЯХ В ЗАЛАТА!!!

2021.08.12 | 09:40

3
Грешката на Слави беше че се забърка със шушляци като вас само един як бой ще ви оправи малко ви ступа Бойко и май има защо.
Гошо Тошо

2021.08.12 | 09:20

2
Абсолютно

Добави коментар

Водещи новини