Иво Атанасов е предложен за правосъден министър в кабинета на ИТН

  • 06 август 2021 17:08

  • 2468
  • 2
Иво Атанасов е предложен за правосъден министър в кабинета на ИТН
© Булфото (архив)

За министър на правосъдието в проектокабинета на номинирания за министър-председател от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Пламен Николов е предложен Иво Атанасов. Това обяви Пламен Николов пред президента Румен Радев.

Атанасов е депутат от Видин и секретар на ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" в 46-ото Народно събрание.

ИТН

Бил е народен представител и в 45-ото Народно събрание от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Иво Атанасов е юрист по професия, владее немски и руски език, показва справка на сайта на парламента.

Иво Атанасов беше предложен за правосъден министър в последния момент преди Пламен Николов да представи на президента Румен Радев реализирания проучвателен мандат, след като номинираният за поста Момчил Иванов се отказа поради лични причини.

Момчил Иванов се отказва от номинацията за правосъден министър

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2468 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хилариус

2021.08.06 | 17:54

2
Кой е този Иво Атанасов, че го предлагат за мин. на правосъдието? Сигурно е ял и пил със славчо Трифонов! лицето Иво нищо не говори на мен като избирател на партия Има Такъв Народ. С мен до тук! чувствам се измамен.
Стилян

2021.08.06 | 17:43

1
Иво Атанасом щом не говори езика на африканците ЧИКУЛИКАРАМБИНА не става за мин. на правосъдието.

Добави коментар

Водещи новини