Политически анализатор за Слави Трифонов: Дърпането назад и криенето означава, че не знаеш какво правиш

  • 05 август 2021 17:54

  • 3012
  • 9
Политически анализатор за Слави Трифонов: Дърпането назад и криенето означава, че не знаеш какво правиш
© БТВ

Два са вариантите в настоящата ситуация – в единия отиваме на предсрочни избори, а в другия отиваме към много крехко правителство. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ политическият анализатор Кузман Илиев.

В този кабинет на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" нямаме идеология, заяви той.

Трябва един път завинаги да разберем, че политиката се прави от политици, които носят политическа отговорност. Затова е много важно кои са хората, които го правят. Когато се изправят отпред експерти, видяхме как, например по време на пандемията, едните са за ваксинацията, другите са против ваксинацията, посочи Илиев.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са в изолация и те трябва да го разберат. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в не може да управлява без протестните партии и трябва да го разбере. Протестните партии трябва да признаят, че много от хората, които са гласували за тях, всъщност не ги харесват. Всички партии трябва да седнат, да си признаят тези неща и да постигнат съгласие, коментира политическият анализатор.

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в трябваше да излезе с лицето си, да предложи кабинет и да поеме отговорност, а не да се крие зад експертността. Дърпането назад и криенето означава, че ти не знаеш какво правиш, подчерта Кузман Илиев.

Сашо Диков разби Трифонов: Слави се самоубива. Все още не вярвам, че го самоубиват!

В краткосрочен план съм песимист, но в дългосрочен план трябва да сме оптимисти, защото има едно разместване на политическите пластове, заяви политологът Ивайло Динев.

Лошото е, че все още присъстват някои от присъщите за българите политически нагласи, като липсата на доверие. Преговори се водят, когато имаш доверие в отсрещната страна, отбеляза той.

"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и останалите, доскоро опозиционни сили, трябва да разберат, че в политическия процес, когато нямаш хегемонен победител на изборите, има нужда от коалиция и коалиционно споразумение - устните договорки не вършат работа. Това споразумение би дало по-стабилна основа на фрагментираното правителство, което може да бъде оформено, каза още Ивайло Динев.

Константин Тодоров
3012 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Даскал

2021.08.05 | 18:11

1
Пълен куку е тос Кузман !

2021.08.05 | 20:31

7
Не куку а безработен селянин
Не на правителство без Рашков, Василев и Петков

2021.08.05 | 18:52

2
Не харесвам Чалгара! Той е надменен и се държи като ид-т, диктатор и постоянно сърдит, командва сценаристите си, които са без право на мнение. Гласувах за ДБ и ще гласувам за тях отново само ако не подкрепят правителството на чалгата

2021.08.05 | 18:58

3
Този съвсем е изперкал скрий се на сянка!

2021.08.05 | 19:08

4
ТИ МОЖЕ ДА СИ ИМАШ 5 ДИПЛОМИ ЗА СЕКС НО АКО ТИЕ МАЛКА ПИШКАТА КАКВА Е ФАЙДАТА ЯЗЪК ЗА ДЕТО СИ ТРОПЪЛ ТОЛКОЗ ПО УНИВЕРСИТЕТИТЕ И ГН ПЛАМЕН НИКОЛОВ И ТОЙ Е СЪЩИЯТ КАТО ГО ГЛЕДАМ-БОШ ЛАФ

2021.08.05 | 19:56

5
Уволненото педерастче от нова с бездаржаната художничка за жена
Сандра

2021.08.05 | 20:01

6
Естествено, че ИТН не знаят какво правят, но и гласувалите за тях са “гламави”.
а пълненето

2021.08.05 | 23:17

8
на чекмеджета какво означава ...
Слави няма представа

2021.08.05 | 23:29

9
какво прави! Както му дръпнат конците, така подскача!

Добави коментар

Водещи новини