Филип Станев изброи кардиналните промени, които очакват България

  • 04 август 2021 09:34

  • 9066
  • 40
© Булфото

В случай че считате целите за общи между нашите парламентарни групи, ще очакваме от вас да подкрепите така предложения от нас състав на Министерски съвет. Това каза народният представител от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Филип Станев в декларация от името на група в началото на пленарното заседание.

,,След свикването на НС на 21 ююли 2021 ПП "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" предприе всички необходими и прозрачни действия по представяне на своите приоритетите'', каза още Филип Станев.

ИТН си признаха за БСП, няма да подписват никакви споразумения, а Слави Трифонов бил като Обама

По думите му след проведените срещи може да се каже, че в редица сектори е постигнато съгласие и сходство. Филип Станев отчете, че пълно съгласие между "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", "Демократична България", "Изправи се БГ! Ние идваме!" и БСП има в секторите "Правосъдие", "Икономика", "Здравеопазване", "Социална политика", "Образование", "Земеделие" и други.

"Сектор "Правосъдие" - премахване на специализираните съдилища и прокуратура, въвеждане на работещ механизъм за предсрочно прекратяване на правомощията на главния прокурор, реална съдебна реформа", изброи Филип Станев.

Той посочи, че в сектор "Икономика" са постигнали съгласие за промяна на Търговския закон, данъчни стимули за стартиращи малки и средни предприятия и други. Филип Станев посочи, че в сектор "Здравеопазване" са се обединили около реформа на модела на здравеопазването чрез пиемане на нов Закон за лечебните заведения и Закон за здравното осигуряване, както и спешни мерки за преодоляване на евентуална четвърта вълна на коронавируса.

Меси ли се Слави Трифонов в работата на ИТН?

По думите му в социалната сфера е постигнат консенсус за въвеждане на необлагаем минимум, подпомагане на млади семейства, преизчисляване на пенсиите и гарантиране на минимален стандарт на живот, ефективно и прозрачно управление на капиталовия пенсионен фонд.

В сектор "Образование" - запазване и доразвиване на институционалния, експертен и проектен потенциал в институциите, които администрират и създават наука, ефективна интеграция на малцинствените общности в образователния процес, учредяване на стипендии за студенти от малцинствата, строеж на детски градини, където е необходимо, прецизиране на текстове в Закона за висшето образование с оглед намаляване на броя на висшите учебни заведения у нас, каза още Филип Станев.

,,В сектор "Земеделие" - създаване на условия за развитие на семейно земеделие с цел формиране и запазване на средна класа на земеделски производители, реформиране на поземлените отношения с цел забавяне на концентрацията на производствен ресурс", изброи още Станев.

Ясен е съставът на кабинета на партията на Слави Трифонов!

И за финал - вследствие на проведените срещи и заявените от вас твърди позиции за секторни политики, моля да приемете гореизброените съвместно одобрени приоритети за основа като работа на представляваната от мен парламентарна група, а така и от страна на предложения от нас състав на Министерски съвет. Неведнъж сме излагали пред вас, че ПП "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" е последователен проект, който цели изчегъртване на корупционния модел на управление през последните 12 години. В случай че считате тези цели за общи между нашите парламентарни групи, ще очакваме от вас да подкрепите така предложения от нас състав на Министерски съвет, завърши Филип Станев.

Владимир Василев
9066 40

Свързани новини

Коментари 40

Добави коментар

2021.08.04 | 12:32

40
Трябва забрана заизкупуване на земи в България

2021.08.04 | 12:32

39
Трябва забрана заизкупуване на земи в България
Има Такъв Нужник и толкова

2021.08.04 | 12:20

38
И как не видя??Прозрачна наглост,прозрачна тъпота, прозрачна чалга и силна смрад от Има Такъв Нужник
Има Такъв Нужник и толкова

2021.08.04 | 12:19

37
И как не видя??Прозрачна наглост,прозрачна тъпота, прозрачна чалга и силна смрад от Има Такъв Нужник

2021.08.04 | 12:11

36
Филчо,що не върши на м....а си,педал недоправен

2021.08.04 | 12:09

35
Шибачев, ИДИОТ ПОД НАЕМ и лайноразносвач на надник пак си дъвче памперса и вони на Има Такъв Нужник и чалгаря неговата запазена марка
До24

2021.08.04 | 12:05

34
Какъв дявол,бе??Това е самозаблавил се дебил с наполеонов комплекс от читалищен тип!!
Прусашкият фатмак

2021.08.04 | 10:12

20
Филип Станев с номинация между най-тъпите новоизлюпени политически креатури.
Фил стан

2021.08.04 | 12:00

33
Шибачев, освен ИДИОТ ПОД НАЕМ и лайноразносвач друго не можеш да бъдеш,смръдльо неграмотен!!
тъп пужарникар от банкя

2021.08.04 | 11:51

32
гербъвите идей са най до/лните/

2021.08.04 | 11:35

29
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана
а ти си хомо

2021.08.04 | 11:50

31
гербъв тъпунгер

2021.08.04 | 11:35

30
Бла ...бла...бла

Добави коментар

Водещи новини