Любомир Каримански: Не съм атакувал Кирил Петков, зададох му професионални въпроси

  • 03 август 2021 17:59

  • 2682
  • 5
Любомир Каримански: Не съм атакувал Кирил Петков, зададох му професионални въпроси
© БТВ

Има установени правила. Трябва да изчакаме законовия срок и решението, което е взело парламентарната ни група. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от ПГ на Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен Любомир Каримански по повод състава и структурата на предложеното от партията правителство.

По повод днешните срещи на ИТН с "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че", "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е той заяви, че за 20 минути не могат да се водят политики, а целта на тези срещи е по-скоро да се представи персоналният състав на кабинета. Аз участвах в срещите за политики, които протичаха повече от три часа и половина, заяви Каримански.

Той коментира и отправените нападки от ИТН към служебния министър на икономиката Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Защо това се приема като АтакаАтакаПартия "Атака" е създадена на 17 април 2005 г. в София, официално регистрирана в Софийския? Това бяха професионални въпроси, не може да са АтакаАтакаПартия "Атака" е създадена на 17 април 2005 г. в София, официално регистрирана в Софийския. Като човек, който е свикнал на финансова дисциплина, смятам че е изключително важно да има стандарт, който да бъде прилаган към всички по един и същи начин, чрез задаване на въпроси, посочи депутатът от ИТН.

Вижте състава на кабинета на партията на Слави Трифонов!

Не виждам нищо притеснително, бил съм на протестите над 120 дни, както и министър Петков е бил. В началото на служебното правителство подходих изключително позитивно към това, което се случва. Смути ме това, че по никакъв начин не се отвори "кутията на Пандора" Фонда на фондовете. За него не се чу нито едно разкритие. Смятам, че програмите там са изключително неефективни. Целта на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да го създаде е да има финансови посредници, които да прибират едни много високи комисионни вместо банките. Затова не виждам защо с толкова доброто намерение министър Петков не откри това, което се случва. Там се случват много тежки неща, коментира Любомир Каримански.

Не брилянтната демагогия би помогнала да разкрием всичко. Ако можем да управляваме, ще бъде разкрита много повече информация за обвързаности и влияние на определени кръгове във Фонда на фондовете, каза още Каримански.

 

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2682 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Веско

2021.08.03 | 22:15

4
Човека поне си застава с името и експертицата. Ние тук сме само анонимни драскачи.
Веско

2021.08.03 | 22:16

5
#експертизата
Просто човек

2021.08.03 | 18:40

1
Не разбирам защо ИТН нападат служебното правителство?! Това е само в полза на Тиквата...

2021.08.03 | 19:43

3
точно той не може да напада защото няма топки петя го правеше на луд в банката със всеки изминал ден погледа му ставаше все по тъп
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2021.08.03 | 18:49

2
Защото сте червени долни и корумпирани шпиони и порове :)

Добави коментар

Водещи новини