Румен Радев благодари на огнеборците, участващи в овладяването на пожарите у нас

  • 03 август 2021 17:05

  • 975
  • 6
Румен Радев благодари на огнеборците, участващи в овладяването на пожарите у нас
© Булфото (архив)

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изказа своята благодарност за всеотдайните усилия на всички огнеборци за овладяването на пожарите на територията на страната. В телефонни разговори, проведени днес, с главен комисар Николай Николов - директор на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", държавният глава се информира за усложнената оперативна обстановка, съобщиха от президентския прессекретариат. 

„Пожарникарите показаха екипност и професионализъм в този труден за много българи момент“, заяви по време на разговора президентът Радев. Той изказа изключителна признателност и към работата на местните власти, военните формирования и доброволците, които се включват в потушаването на огнените стихии. „Благодарности заслужават всички, които оказват своевременна помощ за справяне с извънредната ситуация“, заяви Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Държавният глава изразява съпричастност към пострадалите семейства, чието имущество е увредено. Президентът Радев очаква правителството в координация с местните власти да набележат мерки за преодоляване на щетите и подпомагане на засегнатите.

Гл. комисар Николай Николов: Пожарната е на бойна нога

Последвайте канала на

Константин Тодоров
975 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2021.08.03 | 17:47

1
РАДЕВ ДА ПУКНЕ КАТО КУЧЕ
Позор

2021.08.03 | 18:01

2
Радев предлага помощ за пожарите в Македония преди да са овладени пожарите в България.

2021.08.03 | 18:29

3
Нали професията "пожарникар "беще срамна,бе фатмак недоправен???!!!
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2021.08.03 | 18:48

4
Ти не си бил огнеборец за да благодариш, бе червен пор! Това може да го прави само Бойко Борисов, защото той е бил пожарникар и е рискувал живота си в огъня за разлика от теб, глезен пилот долен/!
Калоян

2021.08.03 | 20:32

5
РАДЕВ отвори огромна криза в България .Не се вижда как ще се спаси България от този опит за преврат ? А лошото ,което предстои през есента ще бъде трудно преодоляно от Дългия лумпен Трифонов ,Мая Божкова Пеевска ,кравата от БСП / БКП и от КРУШОВИЦА- Нинова и ни очакват ужасни месеци ....
Гошо От ГЕРБ

2021.08.03 | 22:21

6
Ти в такъв оган вкара народа боклук долен,те първа ще гори българия в немотия,долен измекяр

Добави коментар

Водещи новини