И ДБ още не са решили за кабинета на ИТН, било рано

  • 03 август 2021 16:18

  • 2636
  • 6
© Novini.bg

Рано е да се каже дали ще подкрепим кабинет на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН). Това каза депутатът от Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от (ДБ) Владислав Панев след края  на срещата с партията, която получи проучвателен мандат за съставяне на кабинет.

Разговорите между ИТН и ДБ също бяха кратки, както тези с "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че". Бил е представен само съставът на проектокабинета. На срещата направи впечатление, че отсъстваще председателя на ПГ на ДБ Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския

Пред медиите Панев обясни, че информацията от срещата с ИТН ще бъде предоставена на цялата ПГ на ДБ и след това ще се вземе общо решение дали ще се даде подкрепа за бъдещото управление.  Панев определи шансовете за успех на кабинета като "не повече от 50%".

"Доколкото виждам в медиите имената на министрите са изтекли... Не съм ги сравнявал. Тепърва ще обсъдим подкрепата или не. Да, Петър Илиев е предложен за министър", коментира още депутатът. 

"Нямам идея кой е адвокатът на Божков", каза той в отговор на журналистически въпрос за Радостин Василев. 

Вижте състава на кабинета на партията на Слави Трифонов!

"Поискахме от ИТН да представят управленска програма. Потвърдиха, че имат такава изготвена програма, от която са изнесени само основните приоритеи, но ще изложат цялата версия. За споразумение не сме говорили. Все пак говорим за правителство на малцинството, което те предлагат", поясни на свой ред Цецка Бачкова.

Още по темата - чуйте и във видеото: 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2636 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2021.08.03 | 16:43

1
На есен измитаме червената сган...ИТН...ИСМВ. .ДеБъ...БСП...ДПС
НИКОЛА НИКОЛОВ

2021.08.03 | 17:01

5
на есен 60 процента сте в евро затвори
и

2021.08.03 | 16:56

4
и оставаме отново с гробарите. честито.
Чалгата Вън

2021.08.03 | 16:50

2
Хиените се ръфат до кръв кой ще грабне по голям кокъл а ужким са на ползу роду както казваше един друг мошенник и лицемер - Жорж Ганчев. Хайде поне на есен да изчегъртаме мафионската организация на Радев и самият него.

2021.08.03 | 17:05

6
Човека поне беше работар и отговорен за решенията си а не като тези мекерета дето се чудят на кого всъщност са лакеи.
джитко бибитко магистралчика.

2021.08.03 | 16:55

3
джитко бибитко в джипката също слуша мазна чалга. като се пускаше онлайн във фб се чуваше.

Добави коментар

Водещи новини