Интригата остава: Утре са разговорите за бъдещото управление

  • 02 август 2021 14:56

  • 1112
  • 3
Интригата остава: Утре са разговорите за бъдещото управление
© Булфото, архив

Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен (ИТН) поканиха БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България, Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от (ДБ) и Изправи се БГ! Ние идваме (ИБГНИ) да им представят структурата и състава на проектокабинета. Това се случва след връчването на мандата от държавния главата в петък. Ръководството на ИТН ще запознае всяка от формациите на отделна среща. 

Парламентарната група на коалиция “БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България” ще се срещне с “Има такъв народ” и кандидата им за министър-председател утре в 17.00 в зала “Изток” в Народното събрание, информираха от пресцентъра на социалистите. 

Срещата с ИБГНИ се очаква по-рано, в 14 ч. 

Разговорите между ИТН и ДБ са насрочени за 15.30 ч.. Двете партии си размениха остри реплики преди седмица. Не липсваха и лични нападки към лидера на ПГ на ДБ Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Дори Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в направи коментари против него. Все пак обаче се очаква ДБ да отидат на срещата, за да чуят намеренията на ИТН. 

"Не сме взели окончателно решение за подкрепа и ще изчакаме до последния момент, за да видим в каква посока ще тръгнат ИТН", коментира пред журналисти Иванов. 

Доц. Борис Попиванов: ИТН да си дадат сметка, че хората не са им дали еднозначно отговорността за властта

Смята се, че ИТН ще спазят намерението си и няма да преговарят за министерски постове. Ще предложат изцяло свой състав на кабинет и ще поискат подкрепа от останалите формации.

NOVINI.BG ще излъчи на живо в сайта и във фейсбук всички срещи, коментарите преди и след тях. Следете всичко най-важно от политическите събития утре в секцията ни Политика. Актуални видеа може да намерите тук

Междувременно от подобни разговори отпадна ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, с която ИТН все пак се среща в началото на старта на консултациите в рамките на 46-ия парламент. 

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на отново са нежелани в дискусията за бъдещото управление от ИТН, но пък и бившите управляващи не държат на това. Те дори отказаха консултациите при държавния глава при стартирането на 46-тото Народно събрание. ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на все пак трябва да получат втория проучвателен мандат, ако ИТН не успеят да съставят кабинет начело с обявения кандидат-премиер Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее.

 

Какви са възможните хипотези - чуйте и в това видео: 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1112 3

Коментари 3

Добави коментар
Донна

2021.08.02 | 17:17

3
Ужас! 30 години отидоха в канала! Това е върха на възможностите на каймака на утайката.
Някой

2021.08.02 | 15:24

2
За 30 години прокламиране на просташката култура по всичките видове медии и най-много по ТВ, простаците в България надхвърлиха критичната маса и избраха простащината да управлява България. Вече и Бог не може да ни помогне!
Перкото РР

2021.08.02 | 15:18

1
Преговарят - Интриганти Тарикати Негодници, Дай България и ИБНИ. Това са оре , рак и щука със секундант Мунчо.

Добави коментар

Водещи новини