Цонев: ДПС не трябва да носи отговорност за политическия буламач

  • 31 юли 2021 13:34

  • 4209
  • 9
Цонев: ДПС не трябва да носи отговорност за политическия буламач
© Булфото (архив)

"Има хора от служебния кабинет, които са грандомани и сноби. Икономическият екип на правителството е от икономическото крило на кръга "Капитал". Става въпрос за сериозна машина със свой начин на влияние". 

Това каза пред БНР Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, член на ръководството на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и депутат от Движението. Според него "задкулисие е, когато не участваш пряко с лицето си". 

ДБ и ИБГНИ видяха "червена лампичка" и предупредиха: Никакви заигравки с ГЕРБ и ДПС!

"При нас няма задкулисие", подчерта той. И оцени качествата на служебния министър-председател, но се усъмни в изтъкваната успешност на служебния икономически министър и на служебния министър на финансите. 

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с като всяка партия си има достатъчно грехове, няма нужда да ѝ се измислят нови - като измислената координирана атака със Слави". 

Тошко Йорданов: Да е ясно - подкрепа от ДПС не сме търсили

Цонев посочи, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще реши дали ще подкрепи проектокабинет на ИТН, когато станат ясни и имената на министрите: 

"В личен план ще пледирам през колегите да не го подкрепяме. Нужно е правителство на България. Но правителство, подкрепено от градската десница, от някаква формация на Мая без облик, от наследника на комунистическата партия и антисистемната формация на Слави ми прилича на - имаше един разказ на Уилям Сароян - "Нещо като нож, нещо като цвете, изобщо като нищо на света". Ще пледирам да не носим отговорност за този политически буламач". 

Според него конструкторите на правителството, сред които не е ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, са "свили ушите на тези, които са създавали скандали". 

"Единият конструктор е външен, извънземно, другият е вътрешен". 

Халил Летифов: Абсурдно е да се говори за координация между ДПС и ИТН

По думите на депутата ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма оптимизъм, че ИТН ще състави работещо правителство

"Не смятаме, че това е спасението на България... В интерес на страната, на работата можем да партнираме в парламента по определени теми. Има теми, при които всяко правителство може да разчита на нас - за финансова стабилност, за облекчаване на условията на работа на бизнеса, за хората, за администрацията да не е бухалка към хората и бизнеса, за евро-атлантическата тема, за спазването на Конституцията и законите". 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4209 9

Коментари 9

Добави коментар
Няма как да не носят

2021.07.31 | 17:21

8
отговорност за "политическия буламач"който забъркаха заедно с Радев,Нинова,Манолова,Хр.Иванов и отровните трима. Време е всички замесени ,в т.ч.ИТН,вкупом да вървят на боклука....

2021.07.31 | 19:37

9
Ето какво щесе случи.Бсп дпс ще подкрепът новото правителство.Ива Митева на бързо ще предложи на гласуване новото правителство и готово.Но вече вън от парламента щее започнала борбата протестите за сваляне на правителството на Слави,малко щесе запъне Слави за оставката по нареждане на Доган и ще бъде свалено и щесе отива на нови избори.Но итн на следващите избори със сигорност няма да мине 4 % та бариера.Слави щеси направи ритуално самоубийство.Да живее гн Румен Радев.

2021.07.31 | 16:31

7
Най голямото зло ДОган.Дос.
Що?

2021.07.31 | 15:11

5
Кви са опциите?

2021.07.31 | 16:31

6
Цонев ми тогава на кого го търсихте при Итн.
БЕ ВАЖНОТО Е

2021.07.31 | 15:09

4
ШИШИ ДА НОСИ МАГНИТНА ОТГОВОРНОСТ!
Йордан цонев крупието е

2021.07.31 | 15:00

3
Данчо МЕНТАТА ! Каквото и да говори МЕНТАТА е мента = лъжа !
Сър Стенли Ройс

2021.07.31 | 14:37

2
Върви да правиш дудуци на Делян Шиши ......... Тъп боклук

2021.07.31 | 13:34

1
малоумен ли си? никой не иска да носите отговорност, стойте си в опозиция - най-добре в ЦСЗ.

Добави коментар

Водещи новини