Христо Проданов: БСП смята, че трябва да има правителство

  • 26 юли 2021 18:51

  • 540
  • 2
Христо Проданов: БСП смята, че трябва да има правителство
© Булфото архив

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е с виждане, че е трябва да има правителство, защото има важни въпроси, които трябва да бъдат решени като актуализацията на бюджета, преизчислението на пенсиите, Планът за възстановяване и развитие“. Това заяви Христо Проданов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Националният съвет даде мандат на преговорния екип да настоява за социалните политики, свързани с доходите на хората – преизчисляването на пенсиите, образованието и науката, здравеопазването и разбира си борбата с корупцията“, посочи той по повод преговорите с ИТН за съставяне на кабинет.

БСП ще настоява за пет приоритета, които да влязат в програмата на следващото правителство

Според него през последните 12 години управлението на България е имало една единствета посока – кражби и корупция.

„Трябва да баде зададена посока за развитие, която да бъде следвана дългосрочно“, каза той.

За служебния кабинет от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е имат добра оценка, отбеляза Христо Проданов. „Най-важното е, че организира честни избори, до голяма степен се справи с купения и корпоративния вот и това до голяма степен се отрази на резултатите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“, посочи той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
540 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.07.26 | 21:19

2
Ами че съставете го де ! Само че хората ви заплюха и освен да лаете, вече за друго не ставате. Отивате при СДСто - на бунището, където ви е мястото.
Е да

2021.07.26 | 21:11

1
То целия народ смята че трябва да се махнат мунчовите олигофрени!

Добави коментар

Водещи новини