"Изправи се БГ! Ние идваме!"към Радев: Ще подкрепим правителство, ако в него не са ГЕРБ и ДПС

  • 23 юли 2021 16:06

  • 2344
  • 24
©

Безсмислено е да говорим за предизвикателствата пред новото НС. Вие вече работите с тях. Най-важното е намирането на формула за съставяне на правителство. Това е очакването и на българските граждани. Предлага се формула, която няма аналог в историята ни - формиране на кабинет не като коалиция, формиране на кабинет около цели, приоритети и ценности. Това обяви държавния глава Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на по време на консултации преди да връчи мандат за съставяне на правителство с представители на "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че".

„Вашата парламентарна група е изключително важна и ценна в предстоящия диалог. НС е мястото, където трябва да се търси диалог“, заяви държавният глава.

„Удовлетворени сме, че партия на промяната ще подкрепим кабинет, чийто дневен ред са българските граждани. Приоритетите ни са важните за българите теми. На първо място са доходите и пенсиите, ще настояваме за компенсации на малкия бизнес за първото затваряне след COVID кризата, ще настояваме за подкрепа на децата и семействата. Дълбоката съдебна реформа също е наш приоритет. Подкрепата на гражданите срещу монополите и ревизиране на високите сметки и ревизия на управлението на ГЕРБ“, заяви председателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Тошко Йорданов преди срещата с ДБ: Трябва да дадем добър знак за ново правителство! Изчегъртването на ГЕРБ е задача номер 1

„Действията ни в НС ще бъдат насочени към законодателство на промяната. Около тези политики, важни за българските граждани, може да бъде изградено мнозинство, което да подкрепя платформата на обикновените хора“, посочи тя.

„Ние сме готови и ще подкрепим правителство, но не ако в него се вижда дългата ръка на ГЕРБ и ДПС. Това би била токсична прегръдка, която би убила очакванията на хората. През последните години България се превърна в най-бедната и най-корумпирана държава. Подобна подкрепа би била неприемлива“, обяви Манолова.

Очаквайте подробности.

Мая Йорданова
2344 24

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 24

Добави коментар
Депесарските Гейбери

2021.07.26 | 21:39

24
Са изгнили фекалий.

2021.07.25 | 15:26

23
РОДИНАТА МИ Е ГНУСЕН РУСКИ КЕНЕФ РАЙ ЗА ЗАДУНАЙСКИТЕ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ С РУСКО САМОСЪЗНАНИЕСВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ГОНЯТ СЕВЕРОКОРЕЙСКИТЕ СВИНЕ ПО СТЪКМИСТИКА И ПУТЬОПОКЛОННИЧЕСТВОЧЕРВЕНИТЕ СВИНЕ СЕ ОГОЯВАТ С ТЕЛАТА НА ОПОНЕНТИТЕ СИ СПРАВКА ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ БЕЛЕНЕ.ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ... ДИМИТЪР БЛАГОЕВ: "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) ,КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ТОЛКОВА,КОЛКОТО РУСИЯ".ТУРЦИТЕ И ТЕ ЯКО ЛИЖАТ ОСРАНИЯ ПУТЬОВ ГЪЗ,НАЛИ ГИ ТУРИ НА ВЛАСТ ДА МУ СЛИЖАТ..КОЙ Е ПО КРАДЛИВ,МАСЛАРОВА ИЛИ ОВЧАРОВ? НЕ ВИ ПИТАМ ЗА НЕКРАДЛИВ,ЩОМ И ДЕБИЛА ВЛАДИМИР ЖИВКОВ Е КРАЛ И С ГЪЗЪ СИ,А НА ДИНА МЕДИИТЕ МУ СЪБИРАХА ПОМОЩИ...В РУСКИЯ КЕНЕФ ВСИЧКО Е ЛЪЖА ИЗМАМА

2021.07.25 | 00:07

22
ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...
Баси уродите!

2021.07.23 | 17:25

21
Ако на маямата и се махне косата е едно към едно в сурата с Посран Бабикян! Да не са близнаци?
Мани, мани

2021.07.23 | 17:24

20
Маямата освен да лапа ку.рове явно друго не може, камо ли да смята! Как го вижда бес ДПС, че ми е интересно?
Наведените слуги

2021.07.23 | 17:11

13
Са несъвместими със Българската цивилизация.
Педалче

2021.07.23 | 17:22

19
Лапкай го на Чери и не се обяснявай :)
100% от Българите

2021.07.23 | 17:09

12
Желаят циганите да напуснат Родината ни герб да се осъдят.
Ми аре

2021.07.23 | 17:21

18
Бегай :)
????

2021.07.23 | 17:20

17
А, ЧИЯ ДЪЛГА РЪКА ПРЕДЛОЖИ "Другаря" Пеевски?! Как да Ви ПОВЯРВАМЕ?!

2021.07.23 | 17:16

16
Бунт възстание на есен да изметем червената сган ....ИТН....ИСМВ....БСП...ДПС ...ДеБъ

2021.07.23 | 17:16

15
Бунт възстание на есен да изметем червената сган ....ИТН....ИСМВ....БСП...ДПС ...ДеБъ

Добави коментар

Водещи новини