Нинова пред ИТН: Нужни са доста реформи, ако искаме да променим досегашния модел на управление

  • 24 юли 2021 14:11

  • 2238
  • 4
© Булфото

От ПП "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" осъзнаваме своята огромна отговорност за съставяне на следващо правителство. Нашето желание е да говорим за политики, за приоритети и се надяваме, че всички политически партии ще надмогант тяснопартийните си интереси и ще говорим за национални приоритети. Надявам се на тази среща да поговорим за това как ние виждаме приоритетите, които са важни за страната и да видим дали можем да срещнем позициите си. Разговорът трябва да бъде за приоритети и политики. Това заяви Виктория Василева от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" в началото на срещата с ПГ на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за от своя страна благодари за отправената покана и напомни, че именно разговорите и диалогът са пътят за решаването на проблемите пред държавата.

Тошко Йорданов: ГЕРБ е най-голямото зло за демокрацията ни в последните 11 години

Трябва да се опитаме да съставим редовен кабинет, имаме нужда от работещ парламент, защото има социални проблеми, които за нас са приоритет. Наближава зимният сезон, трябва да се направи актуализация на бюджета и да се приеме бюджетът за следващата година. Разбира се, не бива да пропускаме и Плана за възстановяване и устойчивост, който изисква надпартийно мислене, заяви Нинова.

Тя подчерта, че "ако искаме да се промени досегашният модел на управление, това минава през много сериозни реформи, които изискват и време, и съгласие".

Последвайте канала на

Владимир Василев
2238 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.07.24 | 15:19

4
БСП Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ

2021.07.24 | 14:46

3
Гешев и ББ са опасни за държавата и демокрацията!Затова новото правителство трябва да направи всичко възможно да отстрани Гешев от длъжност, в противен случай ще действа под командата на мутрата на прехода ББ и обръча му от фирми !
Ко стана ва

2021.07.24 | 14:21

1
Нали нямаше с БСП. Лъсна ви червения гъ.з. На следващите избори познай..

2021.07.24 | 14:44

2
ДА ГО ПРОМЕНИМ?! ЗА ДА ДОЙДЕ БСП И ЧЕРВЕНИТЕ НА ВЛАСТ?! АЙДЕ, ДЕ

Добави коментар

Водещи новини