Радан Кънев: Само Слави Трифонов може да поеме ангажимент от името на ИТН

  • 25 юли 2021 15:47

  • 3374
  • 25
 Радан Кънев: Само Слави Трифонов може да поеме ангажимент от името на ИТН
© Булфото (архив)

"Без политически преговори парламентаризмът се обезсмисля. Българската политика трябва да влезе в линията на търсене на съгласие по основните необходими реформи. Без това много трудно ще вървим напред, колкото и да си даваме сметка, че в новия парламент ГЕРБ и ДПС биха могли да блокират множество реформи". Това заяви в предаването "Политически НЕкоректно" по БНР Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, евродепутат от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от"/ЕНП.   

Кънев подчерта, че основна задача на 46-ото Народно събрание е да върне самочувствието на парламента като върховен орган в държавата.
"Ако всеки път търсим вариант за лесния диктат, затъваме повече в това, в което сме затънали", добави Кънев.

Той подчерта, че няма да бъде спокоен, докато не види споразумение, с което да се е ангажирал лидерът на партията победител - "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и добави: Единственият човек, който може да поеме ангажимент от името на партията ИТН и нейните многобройни избиратели, е лидерът ѝ Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Това е една много ясно структурирана лидерска формация. Но дори, когато формацията не е лидерска, точно това е тежестта на лидерството в политиката. ...  Ако подписът не е на Трифонов, за мен ще донесе безпокойство и несигурност в съдбата на това споразумение, което е подписано

Тошко Йорданов: Да е ясно - подкрепа от ДПС не сме търсили

Според евродепутата бъдещото политическо споразумение за управление на страната трябва да включва темите за Плана за възстановяване и устойчивост и за новата климатична политика в ЕС.

"Всяко друго решение ще означава, че управлението е безотговорно към гражданите на България и че ще бъде безпомощно в преговорите в рамките на Европейския съюз", каза още той.

Кънев потвърди становището на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" за смяната на главния прокурор Иван Гешев, като подчерта, че по сегашната конституционна уредба изборът на нов обвинител номер 1 ще бъде направен от Висшия съдебен съвет, то гаранциите, че няма да се повтори ситуацията досега, са в нов състав на ВСС.

По думите на евродепутата идеята на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" за пряк избор на главния прокурор е неприемлива и популистка.

"Това е идея, която дори "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" да приеме (Кънев уточни, че изключва да бъде приета тази идея от ДБ - б.р.), аз не мога да приема - като юрист, като политик, като отговорен гражданин. Възможността някакъв популистки лидер в даден момент, благодарение на юридическо образование, с купена диплома от неназован университет, да се окаже главен прокурор на републиката, това е риск, който едно общество не може да поеме", коментира той.

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и изрази разочарование от Доклада на ЕК за върховенството на закона в страната ни: Няма особен смисъл от докладите, ако те не са обвързани с някакъв политически инструмент, с който правителствата да се съобразяват.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3374 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
СДС-ар

2021.07.25 | 22:54

25
Моля ретроградни типове които разбиха дясното пространство да не се дават акъл .

2021.07.25 | 20:00

24
РЕДАКЦИЯТА НА ТОЗИ ЧЕРВЕН ПАСКВИЛ ПУСКА "УСТРАШАЮЩИ" ИНТЕРВЮТА С ГНОМОВЕ ПРОТИВ ИВАН ГЕШЕВ. А ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ВСИЧКИ ЗАПЛАХИ СРЕЩУ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ДА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? ДИБИЛИ ЧЕРВЕНИ.

2021.07.25 | 19:22

23
Къньо кънев говори за ибрика където ще им сменя чершафите за 8 сотинки в прайтайма
Рашо

2021.07.25 | 18:21

17
Славиту скоре ша пукни и тогава, ко ши праим??
6

2021.07.25 | 19:21

22
Буци. Дигнал е кръвно ша яха таралеже.

2021.07.25 | 19:16

21
А кой гарантира,че не пукнал?

2021.07.25 | 18:23

18
НА СЛАВИ ТЪПОТО ОЛИГОФРЕНЧЕТАТА,ВЕЧЕ СА ДЕЙСТВАЩА,РЕСПЕКТИВНО,ЛЪЖЕЩА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИКАТУРА...РОДИНАТА МИ Е ГНУСЕН РУСКИ КЕНЕФ РАЙ ЗА ЗАДУНАЙСКИТЕ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ С РУСКО САМОСЪЗНАНИЕСВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ГОНЯТ СЕВЕРОКОРЕЙСКИТЕ СВИНЕ ПО СТЪКМИСТИКА И ПУТЬОПОКЛОННИЧЕСТВОЧЕРВЕНИТЕ СВИНЕ СЕ ОГОЯВАТ С ТЕЛАТА НА ОПОНЕНТИТЕ СИ СПРАВКА ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ БЕЛЕНЕ.ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ... ДИМИТЪР БЛАГОЕВ: "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) ,КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ТОЛКОВА,КОЛКОТО РУСИЯ".ТУРЦИТЕ И ТЕ ЯКО ЛИЖАТ ОСРАНИЯ ПУТЬОВ ГЪЗ,НАЛИ ГИ ТУРИ НА ВЛАСТ ДА МУ СЛИЖАТ..КОЙ Е ПО КРАДЛИВ,МАСЛАРОВА ИЛИ ОВЧАРОВ? НЕ ВИ ПИТАМ ЗА НЕКРАДЛИВ,ЩОМ И ДЕБИЛА ВЛАДИМИР ЖИВКОВ Е КРАЛ И С ГЪЗЪ СИ,А НА ДИНА МЕДИИТЕ МУ СЪБИРАХА ПОМОЩИ...В РУСКИЯ КЕНЕФ ВСИЧКО Е ЛЪЖА ИЗМАМА******СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ ТЫ КАТО ДИНА ГО Е ДОБИЛА ОТ ПИЯН РУСКИ БОТУШ,А УБИЕЦА НА ПЛОВДИВСКИ СТАЧНИЦИ ДМУТРИЙ ГО Е ПРИЗНАЛ ЗА СИН И ГО Е ОТГЛЕДАЛ С КРАДЕНИ ОТ НАС ПАРИ. ДИНА Е ПЪЛНОМОЩНИК НА ЦК НА КПСС ЗА МЕДИИТЕ В КРЕМЪЛСКИЯ КЕНЕФ НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ.

2021.07.25 | 19:14

20
АБСОЛЮТНО ВЯРНО

2021.07.25 | 19:13

19
СЛАВИ ТРИФОНОВ ГО ПОЕ ДОГАНОВИЯ КАТО АНГАЖИМЕНТ
2.5 милиона честни, почтени и грамотни българи

2021.07.25 | 18:03

15
60% подкрепят действията на служе6ния кабинет. Поемете го това с 200, ПП ГРОБ, тикви зелени.

2021.07.25 | 18:19

16
Яж ми хуя отрепко бедна

2021.07.25 | 17:31

9
Единствената слабост на служебното правителство е , че не обяви ГЕРБ за организирана престъпна група и не арестува главатаря ѝ ! Но още не е късно !!!
Скоро

2021.07.25 | 18:01

14
Без смяна на каскета с друга, по-некомунистическа шапка нема да стане.
Абе

2021.07.25 | 17:56

12
пРезидента Първанов, ... аа, ... Гадев няма ли да дава мандата? Или ще трябва да го "подсетим"?
Дава, Радев, дава

2021.07.25 | 18:01

13
Един 35см мандат в сфинктера на Тиквоча ще даде наесен така, че тиквено семе ще му потече от дзъркелите вместо сълзи на банкянския свинчуг.
А

2021.07.25 | 17:56

11
Радка :) А къде е Милиончева?

Добави коментар

Водещи новини