Асен Генов vs Слави Василев: Не е важно да имаш министър в кабинета, а бройката 121

  • 23 юли 2021 08:27

  • 1093
  • 6
© Колаж: Novini.bg/ БНТ

Със сигурност идеите за съдебна реформа на Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от са по-напреднали от тези на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това заяви пред БНТ политологът Слави Василев по темата за ВСС, смяната на главния прокурор и новия парламент. 

"Плаващото мнозинство може да има изненадващ пробив за съдебна реформа", каза още той. 

Електоратът на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" трудно би приел коалиции с Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Трудно ще е парламентарното мнозинство, което да премине прага за сериозни конституционни промени, коментира по темата блогърът Асен Генов. 

Първан Симеонов: Протестните партии вече могат да приемат подкрепа за правителство и от дявола

"Широко мнозинство срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, и с диалог между партиите, може да постигне важните промени", разкри Василев. 

"Скептичен съм към историческата памет на избирателите. Няма как ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да се поставят извън контекста, това е партията опорочила демократичния процес. Няма как да вярваме на политик, който е подкрепен от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и заявява, че те са новите лица", заяви блогърът.

Димитър Ганев убеден: Ново правителство ще има

"Няма нови хора в това Народно събрание. Новото е гражданската енергия", коментира политологът.  

"Имаме криза на парламентарното управление", обясни блогърът. 

"Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще е по-лаконичен и няма да има особено значение в конструкта на новия кабинет", съобщи Слави Василев. 

Не е важно да имаш министър в кабинета, а бройката 121, заяви Слави Василев по повод договорки между партиите за министерски кресла

"Първата партия, която би се отметнала от позицията на България по темата за РС Македония е "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", смята политологът. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1093 6

Коментари 6

Добави коментар
Аре Мунчо

2021.07.23 | 10:22

6
Служба не остана :)
Bigimota

2021.07.23 | 09:38

5
Квазимодото възкръсна,да не излиза от пандела с тая прическа...Тиквено семе Геново
Бачо Колю

2021.07.23 | 09:05

2
А защо всичките партии в парламента сте срещу ГЕРБ. Сигурно защото искате да се върне социализЪма. Предстои да видим дали Европа ще е на същото мнение.

2021.07.23 | 09:36

4
ПРАВ СИ - ВСИЧКИТЕ СА ЧЕРВЕНИ, САМО ГЕРБ Е ДЯСНА ПАРТИЯ! ПРОЧЕТЕТЕ МОС КОВСКОТО РОДОСЛОВНО ДЪРВО НА ДЪЛГИЯ НОС - РИСТЕТОТО И ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО ОТКЪДЕ ИДВА! ПЪК СЛАВИТО ДА Е НАПРАВИЛ СКЕЧ НЯКОГА СЪС ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП??!
народен глас

2021.07.23 | 09:27

3
дъртият ерген се е продал на турците

2021.07.23 | 08:47

1
Лъжа ли е,че триеш.Така постъпват комунистите и гузните.

Добави коментар

Водещи новини