Изхвърлиха Мартин Славов от БСП-Сливен

  • 23 май 2012 20:22

  • 2161
  • 3
Изхвърлиха Мартин Славов от БСП-Сливен
©

БСП изрита Мартин Славов от шефското място на соцпартията в Сливен.

След тричасово заседание вчера на соцактива в града той бил принуден да подаде оставка и да се оттегли, така както направи на конгреса на столетницата неговият партиен патрон Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, съобщава БЛИЦ. Като мотив за оставката Славов изтъкнал негативният медиен образ, който му бил изграден след публикациите за скандалния запис между него и сливенския бизнесмен Галин Кънчев. В записа, който гръмна ден преди конгреса на столетницата, става дума за финансови договорки между двамата преди местните избори миналата година.

Още тогава последва лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на отзова Славов от конгреса и поиска неговото отстраняване от соцорганизацията в Сливен. Мартин Славов е тясно обвързан с кръга “Първанов”. Той е един от най-близките сподвижници на Кирил Добрев, дясната ръка на експрезидента, още от създаването на Младежкото обединение на столетницата преди 3 години. Още през 2009 година двамата бяха замесени в шумен скандал за фалшификация на вота за избиране на ръководство на соцпартията. Тогава пленумът на червените настояваше за строги наказания, но Ламбо призова да се даде втори шанс на прегрешилите млади... Славов е и випускник на Института за социална интеграция на другият близък да Първанов червен активист Ивелин Николов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2161 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
хуй

2012.05.24 | 23:12

3
яжте ми лайната комунисти,всички политици сте за помийната яма...
Жалко за БСП

2012.05.24 | 23:12

2
На този му откъснахте главата, защото е дребна риба. Дори не му дадохте шанс да се защити, а той със сигурност имаше какво да каже пред конгреса. А неговия съучастник (Стнишев), който от февруари знае за съществуването на този преизбрахте отново за лидер. Наистина е много жалко за тази партия!!!!
.

2012.05.24 | 23:12

1
Защо ли си правят труда да ги махат като всички БСП-ари са същите и това не е тайна за никой Българин. Докато бяха на власт не се спряха с кражбите

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини