Цветлин Йовчев: Хората искат промяна, но те не видяха кой ще я реализира

  • 19 юли 2021 14:33

  • 1464
  • 3
Цветлин Йовчев: Хората искат промяна, но те не видяха кой ще я реализира
© Булфото, архив

Има вероятност да бъде съставено правителство, но то ще бъде нестабилно, тъй като политическите субекти нямат изградени и устойчиви партийни структури, а и имат съществени различия по важни за обществото въпроси". Това каза пред БНР Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, бивш председател на ДАНС, вицепремиер и министър на вътрешните работи в кабинета на Пламен Орешарски, началник на кабинета на президента Росен Плевнелиев, бивш съветник по сигурността на Бойко Борисов. 

Според него Слави Трифонов не би се поставил в положение "някой да му диктува като марионетка какво да прави".

"ИТН е поставена пред изключително тежък избор. Липсва им партийна инфраструктура, няма кадри, които да са изграждали през годините, сега за кратък период от време трябва да създадат програма. Това е тежка задача. В тази ситуация Слави Трифонов трябва да заложи на хора с опит. Хората искат промяна, но те не видяха подходящ политически субект, който да я реализира и резултатите от изборите показаха това", анализира още Йовчев.

Политолог: ИТН отказват да говорят с избирателите; по-вероятно е да видим кабинет в този парламент

За политическата ситуация у нас - чуйте и във видеото:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1464 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.07.19 | 15:29

1
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана

2021.07.19 | 18:23

2
Лашкаме ви от две год.

2021.07.19 | 18:27

3
Йовчев подай ръка на гн Президента.Трудно е сега.

Добави коментар

Водещи новини