Борисов: ДПС преляха гласове на Слави, коментира и уволнението на медици: Само на Мутафа остава да посегнат!

  • 18 юли 2021 13:00

  • 2505
  • 114
© Фейсбук

Президентът Румен Радев се похвали, че служебният кабинет успешно е демонтирал предишното управление. По духа на конституцията ни обаче служебният кабинет не се занимава с такива неща. Нито един президент до момента си не си е позволил да злоупотребява с конституцията и служебния кабинет така както Румен Радев. Всички са се въздържали от това. Радев обаче води война срещу демокрацията. Това е пагубно и той ще трябва да плати цена на предстоящите президентски избори.  С тези думи заместник-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, Даниел Митов, откри днешната пресконференция на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

След него думата взе лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов. Първата тема, която коментира, беше отношението на формацията на Слави с ДПС: „ДПС играе за ИТН. Всички назначения в горските стопанства са направени от ДПС. Назначаването на Цонев в надзорен съвет вече става ясно“.

Той цитира служебния министър Бойко Рашков, който твърдеше, че има купуване на гласове във Врачанско от партия с определен етнически профил. Според него това твърдение обаче не е било разследвано, а подминато от служебния вътрешен министър: „Някой му дърпа ръчната спирачка ясно. Това е Радев. Повече никой не проявява интерес и Аврамов вече е депутат“, допълни той. По думите му над 3000 симпатизанти на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са подложени на репресии и натиск.

„Заместник-директорът на полицията в Кърджали изведнъж се изстрелва на най-високия пост. Сиреч ангажиментът към ДПС вече е свършен“, категоричен беше Борисов.

Бившият премиер цитира изказвания на лидера на „Да, България“ пред медиите, в които последният напада ДПС. След това направи преглед на изказванията на Слави Трифонов и Мая Манолова за участието на бившия омбудсман в БСП.

"Колкото повече стои това правителство, толкова антидемократа Румен Радев се дискредитира. Това ли е демокрацията по радевски и правосъдната система по радевски?“, попита Борисов.

Борисов обърна внимание и на изказванията на министър Стойчо Кацаров: „Аз се надявам, че това дето излъга за подписите и това ще стане ясно“. Според него поведението на Кацаров към медиците е несправедливо: „Ние денонощно се борихме за живота и здравето на хората. Тогава се запознах с Балтов, Мутафчийски, Кантарджиев, Гигов и Ангелов. Всички тези хора са 100% специалисти. Ние развихме и модернизирахме БулБио. Българите виждат разликата като отидат в Гърция, Турция и на други места. По нашето Черноморие работи всичко – народът се весели и почива. Когато фактите говорят, г-н Кацаров, по-достойно е да кажеш, че сме се справили добре, а не да изчегъртваш директори на болници“.

Той съобщи, че Гърция днес има над 2000 заразени, Англия нас 4000, а Гърция – над 25 000. За сравнение даде България, в която има 57 за последното денонощие: „Справихме се по най-добрия начин за здравето и психиката на хората. Те ли ще ми дават оценка? Кажете поне едно „благодаря“! „Чегъртаме ги, защото искаме постове!“ Кацаров и компания горяха маски пред МС“

Тома Биков: Идва безвремие, задкулисие и хаос

Бившият премиер се обърна към президента заради съмненията за корупция, свързани с президентския съветник Пламен Узунов: „Радев, виж твоята къщичка. Виж твоите хора как ходят по пицарии и събират торбички“.

Борисов коментира обвиненията срещу него и темите при протеклия разпит: „Този човек, яденият, жив ли е сега? Значи май не сме му направили нищо. Нула истина! Аз си имам къща в Банкя и това е. Ние вече сериозно се замисляме за всички тези набеждавания. За това ме съветват адвокатите. Да ме викат колкото искат!“

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в категорично отрече да познава Маги Бадер: „Това, което причиняват на хората е ужасно – комунистически стил! А Рашков няма ли кой да го пита за 19-те имота? Нали всички сме граждани!“. Той нарече Радев „разделител на българския народ“.

Не беше подмината и темата за знакови уволнения в големи болници в страната: „Само на Мутафа остава да посегнат! Той излекува целия щаб! Дано да го оставят него. Не за друго, той просто е добър доктор“

„Ако може да остане това служебно правителство, това е най-добре за нас. Това ще потопи Румен Радев. Ето сега чуваме как кантората на министъра на икономиката е назначена в ББР. Докато ни викат в полицията е добре, да не вземат да ни посегнат само!“, категоричен беше Борисов.

Бившият премиер коментира и неприятната ситуация с журналистката Ива Николова на пресконференцията на ИТН: „Господ ни е създал различно. Не сме всички толкова красиви, умни, стройни, високи, с дълга коса. Господ е създал разнообразие и всеки си го харесва някой. Не е хубаво като обиждат така. За съжаление нивото в политиката се сведе до обиди“.

Той коментира и атаките срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от страна на политическите опоненти: Ако вас ви подложат на този натиск, под който е ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и 100 000 гласа няма да вземете“.

Освен това уточни, че на разпита са го питали дали си спомня ситуации от миналото и дали познава определени хора.

Борисов отговори на журналистически въпрос за отношението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в към правосъдната реформа и отстраняването на Гешев: „Ние искаме честна правосъдна система. С такива като Бойко Рашков едва ли ще се случи. Той се занимава с изчегъртване на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в! Чакай, това е служебно правителство! Нали идеята му е да прави избори? Чакайте, обаче, те тепърва така ще ви нагласят „Да, България“. Точно, когато не очаквате, ще се оттеглят от вас. Ние това сме го преживяли“.

По темата за Балтов лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отговори така: „Задкулисието си играе с тях. То прозира в думите им. Аз съжалявам, че Балтов не ми е приятел в живота, а само се уважаваме като ръководители. Сега те насила ще ни направят приятели. Общо 51 млн. се вложиха в „Пирогов“, за да се оправи всичко – от фасада до операционни. Жена му е Нина Чилова от НДСВ. Ники Василев, обади се! Кажи им да оставят човека!“

„Така е било 1944-та година – едни в Белене, другите в затвора. Това са комунистите – те така правят. Не е останало цвят в обществото – всичко се изрязва до корен! След нас, ако могат да ни преборят, ще дойдат за вас. Да не кажете, че не съм ви предупреждавал. Досега нито една моя прогноза не се е провалила“, категоричен беше Борисов.

Теодора Александрова
2505 114

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 114

Добави коментар

2021.07.19 | 17:36

114
САМО ГЕРБ ТОВА Е ИСТИНАТА...ДРУГИТЕ СА ИЗМАМНИЦИ
една от хилядите протестиращи

2021.07.18 | 19:54

113
БОРИСОВ , АКО Е ОСТАНАЛО МАЛКО МЪЖЕСТВО И ДОСТОИНСТВО У ТЕБ,СПРИ ДА РЪСИШ ГЛУПОСТИ И ДА СЕ ИЗЛАГАШ.
кик

2021.07.18 | 16:47

105
Славун и той. Македонец щял да изстрелва в космоса му е приоритет. Никой не говори че като влезем в еврозоната с 300 евро месечна заплата и ще станем за смях.

2021.07.18 | 17:25

112
Да не е направил " Славун" заплатата ти 300 евро? Кой управлява последните близо 15 години? Питай него защо ти е такава заплатата

2021.07.18 | 17:19

111
Какво богатство на речта,,Мутафа"!
Аз

2021.07.18 | 16:15

91
Тиквеници сте вие, които коментирате! Големи простаци имало в България!
ти педераст

2021.07.18 | 17:07

110
ходи да те шибат на партийните сбирки на ГРОБ
хахаха

2021.07.18 | 15:12

63
тиквака съвсем изплиска легенчето.

2021.07.18 | 17:06

109
не си никакъв металург, а си обикновен педераст. евтектикумът за те6е е непостижим.
Металург

2021.07.18 | 16:18

92
Малоумник комунистически. Майка ти се е насрала в легенчето.

2021.07.18 | 16:01

82
той никога не е бил друго, освен гнусен социопат - комунист с дълбоки червени корени.
Ивайло

2021.07.18 | 16:57

107
Ей Тикво, Мурафа да не ти е братчед. След като тези лекари предпочетохада са политици, да си търпят политическата отговорност. Генерал Мутафчийски предпочете да е лекар и си пстана такъв. Спри да използваш всички за политически цели боклук
вашиту ими

2021.07.18 | 16:58

108
Точно па Мутафчийски, който замени пагона и престилката с костюмче и вратовръзка. Айде бегай от тука, лумпеняк
кик

2021.07.18 | 16:40

98
Асфалт ще ядем! Заплатите само в столицата добри.
А

2021.07.18 | 16:50

106
Щи идетиии.....сега банки...ще фалират....РАДЕЕЕФ.....е талибан...

2021.07.18 | 16:44

104
Тиквака допитва ли се до някой трезвен в партията си преди да си отвори устата или такива в ГРОБ няма?
тиквата

2021.07.18 | 16:43

103
кретен и олигофрен

Добави коментар

Водещи новини