Караянчева не изключва ГЕРБ да водят разговор за бъдещия кабинет с опонентите си

  • 16 юли 2021 18:02

  • 3521
  • 12
© Булфото, архив

Председателят на 44-тото Народно събрание Цвета Караянчева смята, че ултимативният тон на Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен (ИТН) не може да доведе до конструктивен диалог. Тя е категорична, че в политиката трябва да се водят диалози и да се търси консенсус. 

"Помните как ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в водеше преговори с Реформаторския блок и после с Обединени патриоти. Ние разказвахме на българските граждани докъде сме стигнали. При различия казвахме, че всичко ще се решава в пленарната зала при гласуване", коментира в "Лице в лице" по БТВ Караянчева.

"Правителство на ИТН няма да видим. Те се опитват по рекетьорски начин да налагат своите хора. Може да имаш такива амбиции при 121 депутати, а не с 65", смята още тя.

На въпрос какво ще е поведението на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, Караянчева каза: 

"Аз не изключвам възможността да водим разговори. Не мога да кажа дали ше подкрепим или нека. Очакваме разговори".

ГЕРБ се разделя с едно от остриетата си. Караянчева няма да е депутат

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на засегна и темата, че служебният кабинет е оказвал натиск към симпатизанти и активисти на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Тя определи всичко като репресии, които са ударили по избирателите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в най-вече в смесените райони.

"Имаше активисти, които бяха разкарвани в село Бенковски с белезници през цялото село. Това е удар върху избирателната активност. Уволненията същи. Заплахите срещу хората. Предупреждаваха само хората, които ходят на събитията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в", разказа още Караянчева. 

По думите й местни активисти на ИТН вече заплашвали хората и се заканвали с уволнения.

Тя подчерта, че резултатът на ИТН в смесените региони е набъбнал. Подозира за това, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е изиграло роля. Петият мандат от Кърджали ще бъде именно за ИТН, а не за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, въпреки че бившите управляващи имат повече гласове заради системата Херни Майер.

"И мисля, че този пети депутат ще е депутат на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще играе за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", предположи Караянчева.

Според нея ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се е показала "изключително достойно".

"Партията доказа, че не е клиентелистка. Нашата мисия е България. Аз ще продължа да се занимават с политика. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от създаването си е опозиция на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", каза още Караянчева.

Иначе бившият председател на парламента възнамерява да си почине малко, а после да започне работа в машиностроенето. 

"За тези поцинковани кофи - г-жо Манолова, в моето предприятие произвеждаме изключително високотехнологични материали. Аз без работа няма да остана, защото съм добър инженер", каза тя. 

Караянчева въодушевено сподели, че "мирисът на маслото" й напомня колко е важна работата и че работата е живият живот.

Борислава Бибиновска
3521 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2021.07.16 | 23:27

12
Ама кой те пита ма проста мършо !
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.16 | 21:46

11
Занимавай да правиш кофи в сливенския.
Ivan

2021.07.16 | 19:50

10
V politikata e vsicko v*zmozno.Vseki s vsjakogo moze da pravi koalicija do 121 deputat.I kojto ima mnozestvo trsi mandat ot prezidanta .E sega trjabvat kompromisi I v interes na stranata a ne na partijata.Procentualno vsicki da poemat otgovornost...Dogovor pravi silna Drzava...
Пкп

2021.07.16 | 19:08

9
Закла Бойко. Той- няма да подкрепим отн. Тя - ще водим преговори с ИТН. С сега - кой лъже?
ПКП

2021.07.16 | 18:12

5
Млъквай ,Кофа такава ,че дори за депутат не те избраха

2021.07.16 | 18:38

8
Хахахахах, ама вярно...

2021.07.16 | 18:21

7
Тая пък Ризовата за какво ни я набутва тая в ефир. Много й е скъпа явно.
ха-ха

2021.07.16 | 18:17

6
Има ли някой, който все още да вярва, че дядо Коледа съществува? Когато си прост , всичко е възможно.
Какви преговори , ма ?

2021.07.16 | 18:00

4
Маматасийбало ! Борисов ще го карат под конвой в следственото ! В ареста няма климатик ! Ще го уморят с жегата тия ! Рашков много го мрази щото крадял много и псувал него и президента ! Щял да го навре в кучи г,ъз , немит !
Няма лице "Караянчева",

2021.07.16 | 17:57

3
има една проста кърджалийска пyтка, която за щастие вече е съвсем никой.
Боковирус

2021.07.16 | 17:57

2
Кой луд ще води преговори с Боко тиквата и анатуржа му от крадци . Един нормален няма

Добави коментар

Водещи новини