ГЕРБ вика Бойко Рашков в парламента

  • 21 юли 2021 14:34

  • 2726
  • 4
ГЕРБ вика Бойко Рашков в парламента
© Булфото (архив)

Служебният министър на вътрешните работи Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския да се яви в Народното събрание, за да бъде изслушан по повод направените от него публични твърдения за незаконни подслушвания на политици и граждани.

Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

Десислава Атанасова: Има идея за комисия, която да разследва полицейското насилие по време на предизборната кампания

Това предлага Парламентарната група на Коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Искането вече е внесено в деловодството на Народното събрание и трябва да бъде разгледано най-късно до края на следващата седмица.

Филип Епитропов
2726 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.07.21 | 15:07

1
Служебният вътрешен министър Бойко Рашков очевидно трудно се разделя с чашката дори за час, след като с пластмасово изделие, пълно със спирт, подкрепя изява на Мая Манолова, заснета от симпатизанти на Мутри вън! Рашков в прав текст отговаря на питащ го гражданин на въпрос "Пил си ли?" - "Пил ли съм, това не може да се познае!" Е, как бе, Рашков, всеки ден те разпознаваме, ама си и документиран. Изявата с пиещия в центъра на София Рашков е от заключителен митинг на Мутри вън! Ден за размисъл, а в неделя - ден без алкохол, дори за Рашков!
Поста ти е едно...

2021.07.22 | 16:50

4
...голямо-БЛА...,БЛА...БЛААА...!!!

2021.07.21 | 15:07

3
Публичната декларация на Дембил Рашко, шефа на МВР включва общо 17 позиции, чиято само официална част, кара Цветан Цветанов да се чувства изключително беден, пренебрегнат и унизен. Стойността на имотите се оценява на няколко милиона Евро. В тази декларация са посочени нова къща в луксозно изпълнение разположена в изключително скъпата част от полите на Витоша, която представлява два декара двор с жилищна част от около 700 кв. м. застроена площ, отделно няколко апартамента и части от къщи, също в София, плюс още два други апартамента извън столицата, като единия е на морето, в Несебър, плюс още две къщи някъде из вилните зони на Балкана, плюс още няколко разни терени, ниви и прочие. Същият е бил пропуснал да декларира доход извън този по трудови договори в размер от някакви си дребни 650 000 лева, поради "разсеяност". Няма ли Гешев да се занимае с работещият цял живот на държавна служба Дембило-министър, тъй като тая декларация мирише отдалече на КОРУПЦИЯ!?

2021.07.21 | 15:07

2
Бойко Рашков от временното правителство има над 60 милиона евро недвижими имоти. Мисля, че той трябва да бъде следващият, който дa бъде разследван от независима полиция от Европейския съюз .. Бойко Рашков и съпругата му притежават 19 имота. Повтарям - 19. Това си проличава от брачния договор помежду им. Договорът е от 38 страници. Повтарям - 38 страници с описания на недвижимости. При подялбата за шефа на МВР остава резиденция от 700 кв.м. с двор 1800 кв.м. във вилна зона "Американски колеж" в София. Резиденцията разполага с 12 бани и тоалетни, постоянно отопляем басейн, фитнес, сауна, четири гаража, английски двор. За Рашков остава и имение на брега на морето в Несебър с 6 бани и тоалетни. Две къщи в Стара планина с басейн, село Антон. 5 апартамента в София - "Лозенец", "Младост", "Красно село", "Люлин". Два джипа БВМ и Нисан. .Асансьорът на Цецо Цветанов? Някакъв бедняк спрямо най-богатия български политик Бойко Рашков. Как се купува всичко това с една държавна заплата? И това е само началото. От утре сериалът за Рашко Али Баба продължава.

Добави коментар

Водещи новини