Христо Панчугов: От ИТН смятат, че единствено те са прави - това е арогантно и наивно

  • 16 юли 2021 15:37

  • 6689
  • 3
Христо Панчугов: От ИТН смятат, че единствено те са прави - това е арогантно и наивно
© Булфото

От партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в не допускат изобщо възможността да има друго мнение, освен техния кабинет. Това е доста арогантно, а и наивно, коментира пред БНР политологът Христо Панчугов.

„Мислех, че логиката и здравият разум ще надделеят, но след днешната пресконференция (на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ /ИТН), вече не съм оптимист. Мислех, че политиците са си направили изводите заради ниската избирателна активност, че ще направят необходимото и ще се сформира кабинет“, посочим той.

ИТН: Новият кабинет ще го представим, когато му дойде времето! Ако не бъде подкрепен от ДБ и ИСМВ, отиваме на нови избори

По думите на политолога, от ИТН или не знаят какво правят, играят на нещо, което само те си разбират, или провокацията им цели провалянето на съставяне на правителство.

"Следващи избори няма да донесат повече подкрепа за партиите на протеста, още по-малко за ИТН. Опасно е да играят така, смятайки, че затвърждават образа на единствените против статуквото. Трябва да се чуе разговор за политиката в бъдеще, не толкова състава на проектокабинета. Българската политика се нуждае от политици, не толкова от хора, които знаят езици. Ситуацията изисква проява на повече отговорност и способност за създаване и налагане на консенсус за по-ясен хоризонт за страната. Избирателите на ИТН може да не могат да формулират какво точно искат от Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, но със сигурност очакват промяна. Българските граждани няма да повярват, че няма задкулисие, щом липсва прозрачност, откритост и диалог. Според Панчугов всички други партии са като публика – и в предизборната кампания, и сега – при сформиране на бъдещия парламент", обясни Христо Панчугов.

Мая Йорданова
6689 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Мани

2021.07.16 | 17:49

2
Няма други такива бок.луци! Дори Гадев е на светлинни години от тях! Да се чудиш Малкия Мук какво дири там! Вероятно заедно с Тошко членуват в ложата на хипофизните джуджета, не виждам друго обяснение!
Елица

2021.07.16 | 17:52

3
Само партията на Слави ще помогне на Българският изстрадал народ
kaka

2021.07.16 | 17:22

1
kasno e.trabvache da govorich predi nominaziata.sega i 5 kosmonavti da ispratich v kosmosa kakvo ot tova i t. n.......

Добави коментар

Водещи новини