Вацев: Шефът на българския шоубизнес вече не е Слави, на друго място е

  • 16 юли 2021 14:42

  • 7749
  • 4
Вацев: Шефът на българския шоубизнес вече не е Слави, на друго място е
© Булфото, архив

Анализаторът Валентин Вацев смята, че България е в окончателна и безизходна криза на легитимността. Според него проблемът е, че двама от общо трима българи отказват да се занимават с политика.

"Според централния закон на постмодерната политическа логика, по който се развива политиката у нас сега, всички знаят, че има разлика между политика и шоу, но никой не може да покаже линията, която ги разделя. В този смисъл Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в има основание да се смята за господар на ситуацията и да си въобрази, че поредното му шоу вече е в рамките на цялостния български политически процес", коментира той пред БНР.

"При Слави всяко казване е предпоследно. Той вярва, че ситуацията е в неговите ръце, но греши. Шефът на българския шоубизнес вече не е той, а е на друго място", заяви още Вацев.

Николай Василев: Не съм обвързан с ДПС, срещу мен бе насочен приятелски огън отдясно

Това "друго място" по думите на Вацев са кръгове, които свързват по невидим начин ИТН с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, с остатъците от НДСВ, както и с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"Има кръг хора, които се са на видими политически постове, но се ползват с влияние - някои от тях са били премиери, други са били във високите етажи на властта, ние ги познаваме. В това няма нищо странно. Те ще сложат тежестите така, че ще се появи правителство, което ще бъде крайно екзотично, но ще се радва на пасивната подкрепа на три парламентарни политически сили", обясни още анализаторът.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
7749 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.07.16 | 15:11

1
Кой, с извинение, е аналлизаторът Вацев? Славуца поне съм го псувал на живо у Воденицата.

2021.07.16 | 17:40

3
Некой трол за жълти стотинки, каквито тук с лопата

2021.07.16 | 15:17

2
Има Такъв Народ.............A Трифонов изнудвал зA 300 000 марки Славчо Христов, зa дa пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП..............
Мани

2021.07.16 | 17:50

4
Няма други такива бок.луци! Дори Гадев е на светлинни години от тях! Да се чудиш Малкия Мук какво дири там! Вероятно заедно с Тошко членуват в ложата на хипофизните джуджета, не виждам друго обяснение!

Добави коментар

Водещи новини