Психолог постави тежка диагноза на Слави Трифонов

  • 13 юли 2021 19:36

  • 21278
  • 48
Психолог постави тежка диагноза на Слави Трифонов
© Булфото архив

Жестът на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е личностен и политически инфантилизъм. Това каза пред "Фокус" Росен Йорданов, социален психолог и бивш заместник-директор на Института по психология към Министерството на вътрешните работи, коментирайки изказването на лидера на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“, че партията няма да прави коалиция, а ще представи самостоятелен кабинет.

„Актът, който Трифонов направи, има две страни – безотговорен, лишен от всякаква нормалност, издаващ много нервност, невротичен патос, а от друга страна може да се възприеме и като отчаян ход, акт, който можем да преведем като не ми давайте властта, защото не знам какво да правя с нея. Политическият процес е коренно различен, няма как човек, който е получил 20 процента от най-малко гласувалите в историята на България хора, да действа така ултимативно, като сърдито момче да сложи на масата един списък, да не води диалог с политическите субекти. Това е просто един личностен и политически инфантилизъм. както и друг път съм казвал – всички ние ще платим сметката от подобен авантюризъм, който част от нашите сънародници решиха да поиграят. Това е невежество в най-чист вид", каза психологът.

Трифонов: След като Христо Иванов е бил министър на Борисов, това означава ли, че "Да, България” са ГЕРБ 2?

"Ако г-н Трифонов си мисли, че светът е започнал от него, че ще въведе нови политически правила, нова политическа игра, че той ще промени света, очевидно нарцистичните му хоризонти доста са се разширили. Това е политическо безумие, политическа диагноза - тросваш по масата и поставяш другите хора на една линия. Нямаш нито доверието на хората, нито кредита на доверие, получаван от другите партии. Дори и в онези условия е имало някакви наченки на преговаряне, съгласуване. Обществото не се състои само от привържениците на г-н Трифонов. Няма как един човек, който довчера е правил шоу програми, изведнъж да реши, че разбира най-много от държавно поведение. Самото действие издава тежък нарцисизъм и почти лудост. Декларираш, че е време за нещо друго, а даваш от същото. Няма как да е нещо друго Николай Радулов или Николай Василев. Трифонов доказа старата ми теза, че нищо не разбира от функционирането на държава, но държавата не е фирма. Ние сме парламентарна демокрация, а не някаква дребна форма на феодализъм“, коментира Росен Йорданов.

Росен Йорданов подчерта, че това е абсолютна безотговорност и нехайство, което обаче е облечено в истинската арогантност, демонстрирана от Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г., и мълчанието на невежеството, което демонстрира Трифонов. Според експерта може да се получи така, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да се окаже първият български политик, получил някакво по-високо доверие от обществото, който никога не е упражнил правото си на власт, защото не е могъл да има капацитет и компетентност да я консумира или да я упражни.

"Властта преди всичко е отговорност", уточни Росен Йорданов.

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в направи опонент цялата политическа система. Ако имаме работеща политическа система, този акт не може да бъде приет от нито една партия. Ако този политически жест бъде възприет, това означава, че другите политическа партии са отчаяни“, коментира социалният психолог. Според Росен Йорданов този акт няма да получи легитимност от останалите претенденти за властта, съответно кабинетът няма да получи подкрепа. „Ако по някакви неведоми пътища този акт бъде гласуван, най-вероятно този кабинет няма да бъде жив продължително време“, каза още Росен Йорданов.

Мая Йорданова
21278 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар

2021.07.27 | 10:43

48
Слави наркомана платената к..урва на Доган и Пеевски

2021.07.14 | 17:22

47
На ББ и Христо Иванов също могат да се сложат диагнози

2021.07.14 | 13:39

46
И същата диагноза получават още хиляди българи, които му вярват. А на какво всъщност вярват и те самите не знаят. Опа, пардон сетих се, нали ще завладяваме космоса заедно с македонеца.
Минчо

2021.07.14 | 13:02

45
Славуца Учиндолска е психично отклонена. добавям и ЕВНУХ дори се придвижва като синодал на 90 г. с патерици. той драпа за парламента за да може да ползва привилегия като политик да се лекува зв чужбина за сметка на държавата, на данъкоплатеца. Славуца е малоумна, баядерка в шантаните на Божков-беглеца в Дубай, Доган в сараите. Той е прост, две думи не може в логика да свърже. чете написани текстове и това силно личи.

2021.07.14 | 08:58

42
Гн Слави Трифонов,няма да допуснем никой в парламента да влезне.Или служ правителство остава или нови избори.Няма друг вариянт.С вас приключихме.

2021.07.14 | 09:22

44
Слави изчезвай,вие сте били със Борисов и Гешев.

2021.07.14 | 00:38

38
Ми кво да прави човека да се съюзи с бсп кадъра мая с бсп и дпс ли да си развяват коня после той да плати сметката а ние да си ги изберем на следващи избори. Фък оф

2021.07.14 | 09:07

43
Ти кво искаш със герб ли да лапат.Никога това няма да стане.
Gost

2021.07.14 | 06:14

41
Vasta mama glupava

2021.07.14 | 05:21

40
Бойко,, Корнелия, Доган, Местан, Овчаров, Костов, Мая, Първанов, Петков Симеон и много други. ЛИПСВАТ ЛИ ВИ, А НАРОДЕ???
Ото

2021.07.14 | 01:01

39
И без психолог лицето СлавиТрифонов е социално опасно за Българската държава с истерично повтарящи се неконтролируеми действия срещу Държавата.

2021.07.14 | 00:37

37
Teя шиб@@@@@ не разбраха ли че колкото повече си чешат езика срещу Слави, толкова повече гласове взима.

Добави коментар

Водещи новини