Дянков обеща: Вдигаме пенсиите с бюджет 2013

  • 23 май 2012 08:42

  • 2200
  • 7
Дянков обеща: Вдигаме пенсиите с бюджет 2013
©

Икономическият растеж на страната ще бъде 1,4%, каза пред БТВ министърът на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

По думите му се очаква да има повече от 15 милиарда приходи. Министърът на финансите коментира също така, че не се очаква да има и висока инфлация. Вицепремиерът обаче поясни, че тъй като в Евросъюза като цяло ситуацията не е толкова розова, не може и в България нещата да бъдат добре.

Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи съобщи, че след час и половина ще станат факт и първите две агенции, които ще бъдат преместени в други градове от страната. И това са Агенцията по туризъм, която отива в Пловдив и Агенцията по рибарство, която отива в Бургас. Дянков бе категоричен, че  Агенция "Митници" отива в Русе.

Министърът съобщи, че на всички служители, които нямат домове в тези градове, в които се местят агенциите, ще им бъдат осигурени апартаменти, които са общински.

Дянков съобщи, че септември месец ще стане ясно с колко ще се вдигнат пенсиите. Плановете са те да се вдигнат с бюджет 2013 година. По думите на финансовия министър е хубава мярка да се намали ДДС - то, но според него е по - правилно да се насочат усилията към увеличаване на заплатите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2200 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2012.05.28 | 18:27

7
Дянков, ще ти го кажа така, че да го разбере и Тиквоча. Мача е свирен.
инж.

2012.05.28 | 18:27

6
А така, 2013, наивния български пенсионер това и чака!
leo

2012.05.28 | 18:27

5
"SLIVENGEIT" - BSP, v.GALERIQ, SKAT - SAMO TE SHTE "OPRAVQT" PENSIONERITE...
g-n Nikoi

2012.05.24 | 09:11

4
обещанието е предизборно ще ги вдигнат с още 10лв и ако спечелят изборите ще ги замразят до 2017до следващите избори тогава ще ги вдигнат с още 10лв ако има още пенсионери и така все някога ще настигнем фалиралите гърци испанци португалци ирландци и др

2012.05.24 | 09:10

3
Вече има единица мярка за тъпота - един гербер.
Георги Христов

2012.05.24 | 09:09

1
Много късно да актуализирате или да повишавате ПЕНСИИТЕ- дръжте си вашите заплати и бонуси и вноски за Афганистан;Нато и Европейски съюз и поддържайте бедните депутати със субсидии. През 2013 година само ЛЯВАТА КОАЛИЦИЯ ще ни оправи пенсиите и стандарта на живот и нови работни места - не само за овчари; сервитьори и проститутки,ами и за някои престижни специалности от народното стопанство......

2012.05.24 | 09:10

2
да ти еб ... майката и на тебе комунист такъв , точно твойте ''ЛЯВИ'' коалициики ни докараха до това положение, просто Боко Тиквата управлява в момент,когато БСП ,са ограбили като лешояди , ВИНАГИ след БСП правителството което поема щафетата от насраните гащи на комунягите е в трудната ситуация , заради предишни злоупотреби на въпросната партия с ЛЕВИ наклонности , БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ВИНАГИ МНОООГО ЗЛЕ ПОВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕ ОТ БСП , пак ще бие Боко Тиквата , пак ще гласуваме за него, може да не е най-перфектния и да прави грешки правителството му защото всичко е на ''светло'' и им лъсват задниците и се гледа веднага критиката, а комунягите какво правят , така замаскират нещата че '' уж ''всичко е наред и тра ла ла , а пък огромните злоупотреби така са скрити покрито че на следващото правителство им трябва цял мандат да ги разобличи дет се вика , може Боко Тиквата и КОМПАНИЯ да строят магистрали и метро , ама прак прави нещо за страната си което след време трябва да му благодари целия народ , а комунистите с ЛЕВИ наклонности какво направиха за тези 22 години , НИИИИЩО ОСВЕН ДА КРАДЪТ И СЕРЪТ, ДЪРЖАВНИ СИГУРНОСТИ , ОКТОПОДИ И СЕПИИ , БСП И КОМПАНИЯ ВИНАГИ СА БИЛИ ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ОСТАНАТ ТАКИВА , А БОКО ТИКВАТА ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ СИ ИМА ПАРТИЙКА И ВЪРВИ НАГОРЕ , ЗА ТОЛКО КРАТКО ВРЕМЕ УПРАВЛЕНИЕ И КАТО КМЕТ И КАТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ Е СВЪРШИЛ МНООГО ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ , и за финал да кажа само едно БСП НИ КАРА ДА СЕ СЕ КАТЕРИМ ПО СТЪЛБИЧКАТА НАГОРЕ , КОЯТО ВСЪЩНОСТ ВОДИ НАДОЛУ !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини