Йотова откри XV Международен младежки фестивал на изкуствата „Музите“ в Созопол

  • 06 юли 2021 11:15

  • 491
  • 3
Йотова откри XV Международен младежки фестивал на изкуствата „Музите“ в Созопол
© Президентство

Вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , откри в Созопол 15-ото издание на Международния младежки фестивал на изкуствата „Музите“, който традиционно се провежда под неин патронаж. 10 дни над 1500 участници от 10 държави, включително и българи и представители на български общности в чужбина, ще покажат своите таланти в различни сфери.

„Няма по-подходящо място за „Музите“ от магичния Созопол, където античността и богатата история на изкуства и култура се срещат с днешното дарование на толкова деца и млади хора“, посочи в приветствието си Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , и поздрави община Созопол за гостоприемството и подкрепата за фестивала.

Дипломатическите мисии в България също подкрепят „Музите“ и тази година негов партньор е посолството на Кралство Мароко. „Благодаря ви, че въпреки препятствията, с амбиция и усет към красивото давате възможност на хиляди деца и млади хора да създават приятелства“, обърна се вицепрезидентът към организатора на фестивала Христина Кръстева и нейния екип.

Вицепрезидентът се срещна в Париж с генералния секретар на Международната организация на Франкофонията Луиз Мушикивабо

От своя страна, те, както и посланикът на Мароко Закия Ел Мидауи благодариха на Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , за неизменната подкрепа за развитието на младите хора.

„Не спирайте да надскачате себе си и да мечтаете смело. Светът е пред вас, щастието и късметът ви очакват“, поздрави участниците вицепрезидентът.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
491 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.06 | 16:17

3
МОЛЯ НЯКОЙ,КОЙТО ЗНАЕ ЗА НЯКОЙ ОТ ХУНТАТА НА МАЛОУМЕН КРАДЕВ,ЧЕ НЕ Е ДЕБИЛ,ОЛИГОФРЕН ИЛИ КРЕМЪЛСКА МАСТИЯ ДА МЕ УВЕДОМИ СРЕЩУ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ
Mitaka

2021.07.06 | 13:50

2
Коя е тази Йотова с нула рейтинг

2021.07.06 | 13:20

1
МАХНЕТЕ ТОЗИ МРЪСЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРОРИСТ ОТ ДЕЦАТА! ЧЕРВЕН БОКЛУК!

Добави коментар

Водещи новини