Драгомир Стойнев: БСП не се страхува от ГЕРБ

  • 21 май 2012 07:18

  • 1400
  • 0
Драгомир Стойнев: БСП не се страхува от ГЕРБ
©

"Конгресът на БСП беше много успешен. Много хора очакваха, че ние ще се изпокараме и че ще се разделим, но това не се случи, което е положително", обясни пред БНТ Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, депутат от Коалиция за България.  

Той припомни, че думата "промяна" е била основната, която се е споменавала на Конгреса на партията. Стойнев коментира и своя отвод от борбата за лидерския пост в партията.

"Нормално е сега една - две седмици да има леко разделение в партията, но след това всички ние ще се обединим", категоричен бе Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

По думите на червения депутат, БСП не се страхува от ГЕРБ. "Целта на БСП е ГЕРБ да падне от власт, за да може животът на хората да се промени наистина в положителна посока", каза Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1400 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини