Първан Симеонов: Ходът на Слави крие рискове, той не дава, а отнема шансове

  • 08 юни 2021 21:49

  • 3494
  • 26
Първан Симеонов: Ходът на Слави крие рискове, той не дава, а отнема шансове
© bulphoto (архив)

Това, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в няма да се кандидатира за депутат на извънредните избори също е знак, че може би след тях ще има правителство, очаква се да има парламент, още повече, че и преди два месеца хората искаха правителство, така че ако и след тези предсрочни избори им се сервират нови, мисля, че стомната на третият път ще се счупи. Това заяви пред БНР Първан Симеонов от „Галъп“ по повод преподредените листи и предизборната ситуация.

„Затова явно политиците разчитат сигнала и готвят правителство. А какво направи миналият парламент - той разчисти пътя за партиите на протеста за по-добри изборни резултати, защото те промениха изборните правила, така както на тях им се струва, че ще им е по-удобно. А иначе очаквам ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да има по-добър изборен резултат на идващите избори, когато г-н Пеевски изпада в немилост, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще трябва да търси гръб от другаде и ми се струва, че идеално го намира в текущото ръководство в Анкара", коментира още той.

Трифонов намекна, че ще се кандидатира за президент: Мястото ми не е в парламента

По думите му разкритията по закона Магнитски с наложените санкции на българи, ще повлияе повече на изборните резултати на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, не толкова на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Според Първан Симеонов Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в не би следвало да се насочи към кандидатиране за президент или за премиер. А неговото оттегляне от депутатската листа е ход, който създава рискове: "Защото при патриотичните партии, чиито лидери се оттеглят от листите, това е освежаване, а при Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в оттеглянето е ход, който е рисков, този ход не дава, а отнема шансове. Според мен Слави се оттегли, защото той държи на процедурата и ако не може всеки ден да ходи в парламента, очевидно му се струва нечестно", поясни Симеонов.

Според експерта служебното правителство категорично е прототип за възможно следващо управление на страната, даже персонално може да остане същото, което ще се хареса от обществото: "Иначе има слаби места на това правителство, това са няколко министри, които сякаш дълго време са чакали да натрият носа на другите и се увличат и правят няколко грешки. Но пък народът не е чак толкова революционно настроен. Хората например ще се питат защо трябваше да се пенсионира проф. Тодор КантарджиевТодор КантарджиевПроф. д-р Тодор Веселов Кантарджиев дмн, мзм, завършва Медицинска Академия - София през 1981 г., като...?", каза още Първан Симеонов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3494 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар
Умник Гюро

2021.06.08 | 22:03

1
Този чалгар направи кариера, целувайки дюдюка на Илия Павлов и Мултигруп.

2021.06.08 | 22:09

2
Абе къде е Слави наркомана платената к..рва на Доган и Пеевски?
Гунч

2021.06.08 | 22:11

3
Муха лайнарка и косматия гез Тошко са свършили. Не стават за нищо...край заминаха там където им е мястото. В нужника.
Как стана така,

2021.06.08 | 22:13

4
че вместо глава Слави носи на раменете си брадавица?!

2021.06.08 | 22:27

5
Слави Лъжец духовен сакатник

2021.06.08 | 22:28

6
ИТН =ДПС как ви изпързаляха Чалгарите Наивници

2021.06.08 | 22:40

7
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

2021.06.08 | 22:43

8
Слави щял да купува машините на петорна цена да имало и за 7/8 нещичко!

2021.06.08 | 22:48

9
България цъфти и върже! Всички подсъдими олигарси стават депутати! Каквито поданиците такава държавата!
баба гицка

2021.06.08 | 22:50

10
казах ли ви, че клоуна лизач е кукла на конци

Добави коментар

Водещи новини