ВМРО: За циганите - образование и труд, или се превръщаме в гетото на Европа

  • 05 юни 2021 14:43

  • 4324
  • 18
ВМРО: За циганите - образование и труд, или се превръщаме в гетото на Европа
© Булфото (архив)

Преди две години беше изнасилено и убито по особено жесток начин малко момиченце от с. Сотиря. Едва тогава политическите партии ни чуха, че трябват по-строги закони и променихме НПК в частта, позволяваща сделка и намаляване на присъдата на извършителите на тежки престъпления. Вчера беше изнасилено и убито дете в с. Ковачевци. На жълтите павета или пред президентството ли трябва да се случи подобен брутален акт, за да ни чуят останалите политици, че химическата кастрация, особено при подобни случаи, не е нехуманен акт, а метод за възпитание и превенция на извратените, маргинализирани субекти? Такова становище изразиха от пресцентъра на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа по повод бруталното убийство на дете в с. Ковачевци.

Публикуваме цялата позиция на партията без редакторска намеса:

И вместо държавата да се занимава с популяризирането на гей паради и разпространението на педофилски филми, като разрешава официално излъчването им, какъвто е случаят с филма „Змия“, част от „София прайд филм фест“, то нека и „новите“ и „старите“ политици, да се огледат в какво гето се превръща България. И не, не е най-важното да смените изборните правила, за да отстраните неудобен политически противник от секционните комисии. Нито е важно да вкарате лобистки поправки, за да платите цената на политическото си реанимиране. Още по-маловажно е да давате мръсни политически поръчки за очерняне на този и онзи, просто защото го можете. И без Вас, и без нас България е просъществувала над 1300 години. Но едва ли с тези темпове на саморазрушение и политически братоубийства, на които ставаме свидетели днес, ще продължи да ни има като нация в бъдещите десетилетия.

Намереното мъртво момиченце в с. Ковачевци починало от задушаване

Ето защо отново повдигаме въпроса и за реалната интеграция на несоциализираната, маргинализирана част от циганския етнос. Няма отново да изброяваме жертвите на жестоки, брутални изнасилвания и убийства, които не само не са прецеденти, а и стават нормална част от статистиката последните години. И в тях не просто са замесени хора от гетата. Ето че вече те се случват и в циганските махали. Сега искаме да попитаме крещящите защитници на малцинствените права – кого ще защитите при случая в Ковачевци? Жертвата или насилника? Защото в този тежък казус и двете страни са от цигански произход. Обикновено, когато жертвата е от български произход, а насилникът/убиецът е циганин, Вие заставате на страната на насилника/убиеца. Сега кого ще изберете и морал на кого ще изчетете?

"Пропаганда за педофилия": Излъчват филм за "необичайното приятелство" между 9-годишно и ексцентричен гей

Лично ние от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа имаме ясна позиция и изчистена линия на политика по отношение на циганите – образование и труд. Това е пътят за тяхната интеграция. Това обаче няма да стане с галене по главата – правила и строга и твърда държавна политика са нужни. В противен случай до 20 години България ще се превърне в гетото на Европа и подобни скандални случаи като днешния ще са ежедневие. Още в първите дни на 46-ото Народно събрание ще внесем и ще настояваме за спешното приемане на циганската Концепция, която Красимир Каракачанов внесе в миналия Министерски съвет. Ще настояваме и за сериозен обществен дебат относно химическата кастрация при подобни сексуални престъпления, особено касаещи посегателства над деца, завършват от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Последвайте канала на

Novini.bg
4324 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2021.06.05 | 15:53

1
Мангалите ли ще купуваш бе твойта мамица свинска !
Хехе

2021.06.05 | 16:07

2
Шкeм6eтo сигypнo зa нeгoвaтa члeнскa мaсa гoвopи, пoвeчeтo пaтepициoти сa мaнгyсти, кaтo пoчнeш oт мaзния aгeнт Ивaн и свъpшиш с мaнeнкoтo цигaнe с характерната фамилия Жaм6aски.

2021.06.05 | 16:08

3
БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ НЕ ЧЕТЕТЕ НА ГЕРБ И ТЕХНИТЕ РАТАИ ИЗКАЗВАНИЯТА ПОСТОВЕТЕ ТЕ НЕСА БЪЛГАРИ А ЛАКОМИ МЕЧКИ

2021.06.05 | 16:30

4
ВМРО последната дупка на кавала от вас по големи крадци няма

2021.06.05 | 16:31

5
Че само Циганите ли крадат а за Българите ще има ли труд и образование

2021.06.05 | 17:22

6
ЕИ ШКЕМБЕ КАК ТИ БЕШЕ ПСЕВДОНИМА КАТО ДОНОСНИК. НЯМА ПАТРИОДИТЕ ДОНОСНИК
Mistykztka

2021.06.05 | 19:10

7
М­­л­­а­­д­­а­ ­­­м­­о­к­­­р­­а­­­ ­у­­­ч­­е­н­­и­ч­­­к­­а­­­ ­­­ч­­у­­к­­­а­ ­­­ ­W­­­ ­­­W­ ­­­W­­­ ­­­.­ ­B­ ­G­ ­1­ ­­7­­ ­­­.­­­ ­­­C­ ­L­ ­­U­­­ ­­­B

2021.06.05 | 19:31

8
ЕЕЕЕ голем майтап,ТИКВЕНИЦАТА как се оправдаваше и квичеше вчера,лъжеше кат дърта циганка,ма не съм аз бе бате,не съм земал,кръста са бе бате,не бях ме ние те бяха бе бате,кълнЪ са бе бате не беших пипал златото аз.

2021.06.05 | 19:47

9
Те не стават нито за образование, нито за работа, бе! Все едно да образоваш и квалифицираш маймуни. Само загуба на време и средства. Стерилизация и газови камери - бързо и ефективно. Иначе ... ще се превърнем в гетото на Европа, да!
Janethcjna

2021.06.05 | 22:21

10
М­л­­­а­­­д­а­­­ ­­м­о­­к­р­­а­­­ ­­­у­­­ч­е­­­н­­и­­­ч­к­а­­ ­ч­­у­к­­­а­ ­­ ­­­W­ ­W­­ ­­­W­ ­­­.­ ­­B­ ­­G­­ ­­1­ ­­7­ ­.­­­ ­­­C­­­ ­­­L­ ­­­U­­ ­B
Антивмро

2021.06.06 | 02:07

11
Предлагам да организираме национална подписка за кастрация на Красимир Каракачанов

Добави коментар

Водещи новини