Петима министри отложиха участието си в парламентарния контрол

  • 18 май 2012 10:28

  • 697
  • 0
Петима министри отложиха участието си в парламентарния контрол
©

Министри отлагат участието си в парламентарния контрол заради посещението на делегацията от Катар и предстоящата тристранна среща с министър-председателя на Турция, съобщи председателят на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

В парламентарния контрол няма да участват вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и министрите Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко и Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

На депутатски въпроси ще отговарят министрите Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко, Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент и Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
697 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини