Томислав Дончев: Имаме връщане на военновременния комунизъм

  • 31 май 2021 17:53

  • 4126
  • 90
Томислав Дончев: Имаме връщане на военновременния комунизъм
© БТВ

Не става дума за клепане на държавата. Това е прозрачност. Нека партньорите ни в ЕС да бъдат запознати с позицията на нашата група евродепутати относно ситуацията в страната. Надявам се все пак никой от евродепутатите ни да не разказва за т.нар. канибалски сюжет, защото това само накърнява държавата ни. Не търсете емоционален ракурс, трябва да разсъждаваме на ниво факти. Това сподели в студиото на "Лице в лице" по bTV заместник-председателят на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и бивш вицепремиер Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник по повод изпратеното до европейските институции писмо от българските евродепутати.

,,Две седмици е недостатъчен период да се даде някаква задълбочена оценка на работата на служебното правителство, но има силен импулс, свързан с реваншизъм. Тези кадрови рокади с такъв замах идват в малко повече. Като изключим областните управители, едва ли имаме членове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в службите по сигурност'', заяви още Дончев.

Имаме връщане на военновременния комунизъм. Чуваме от ефира да се сипят заплахи, упреци, укори, които са недоказани, естествено. В момента имаме правителство, назначено от президента, който е едновластен, добави още той.

Евродепутатите от ГЕРБ в писмо до ЕП и ЕК: Служебното правителство действа като предизборен екип на президента

,,До момента не съм видял за съществуването на доказателства. Това е претопляне на стари манджи. Подобен жанр е с поне 20-годишна давност и тук историята като че ли се повтаря като фарс или трагедия, както е казал Хегел'', изказа мнението си Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник относно скандала с подслушванията.

Подслушването е процедура, която е уредена в българското законодателство. Това не е проста техническа операция. Трябва да има разрешение от съда, защото всичко друго е нарушение, да не кажа престъпление, допълни зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и обяви, че не изключва възможността в крайна сметка нещо да бъде изфабрикувано от тези подслушвания.

Емануил Йорданов за novini.bg: Подслушването е повсеместно и безобразно

,,Призовавам всичко, което се е случило в ББР, да бъде проверено от когото трябва по начина, по който е описано. Говорим за осем кредита от близо 10 000 раздадени кредита. Факт е, че има концентрация на кредитите – около 1/3 са за компании, които не са малки или средни'', отбеляза Дончев във връзка с отпуснатите заеми от Българската банка за развитие на някои едри бизнеси.

,,Тези избори ще бъдат предизвикателство. Гласуването само с машини ще породи трудности, казвам го с тревога, надявам се да бъда лош пророк. Никой няма интерес от изборен хаос'', подчерта още той и напомни, че основната задача на служебния кабинет е да проведе честни и прозрачни избори.

Планът за възстановяване е добър, защото съответства на европейското законодателство и на очакванията на българското общество. Най-труден беше балансът между обществените очаквания, посочи в заключение Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Последвайте канала на

Novini.bg
4126 90

Свързани новини

Коментари 90

Добави коментар

2021.06.01 | 01:55

78
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!
ааааааа не

2021.06.01 | 14:56

90
Най бедна,най корумпирана,тотално завладяна от мутрогербери и олигофрен патриоти,там на 112 след държави от третия свят,и ми предлагаш от същото хъмммм кой ще иска да си го причини отново
Така е!

2021.06.01 | 10:50

89
Няма друга алтернатива!
ЗОРД

2021.06.01 | 07:33

85
ВЕЧЕ НЕ Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ГРОБ.ДОЙДЕ ИСТИНСКИЯТ КРАЙ!
ЗАКС

2021.06.01 | 07:21

84
Съдейки по часа в който си реализирал сл" редиците че чак сън не ви хваща.... АРЕ ПРИ БАЙ СТАВРИ!!!

2021.06.01 | 07:48

86
СОПОЛИВО ГАБРОВСКО ЦИГАНЧЕ
Аха

2021.06.01 | 10:50

88
А ти си як, червен Бай Мангал :)
КОЛЮ ПОПОВ

2021.06.01 | 07:50

87
ВИЕ ПРЕДАДОХТЕ РОДИНАТА.СЕГА НЯМАТЕ ДУМАТА ПО ВЪПРОСА ЗА БЪЛГАРИЯ.ОЩЕ ПОВЕЧЕ,ЧЕ СЕ ЦИГАНИ И ЕВРЕИ В МНОЗИНСТВОТО СИ!

2021.06.01 | 06:18

83
ЦИГАНСКИ БОКЛУК ОТ ГРОБ!

2021.06.01 | 06:08

82
ТОМИ И ТИ КАТО БОКО СТЕ АБОНИРАНИ ЗА СОФИИСКИЯ.

2021.06.01 | 06:01

81
НЯМА КОЙ ДА ЧУЕ ЛЪЖИТЕ НА ГАБРОВСКИЯ ЦИГАНИН.
Ginaiqjta

2021.06.01 | 04:37

80
М­­­л­а­­д­­­а­­­ ­­­м­­­о­­­к­­­р­­а­­­ ­у­­­ч­е­­­н­­и­­­ч­к­­­а­ ­ч­у­­к­­а­ ­­­ ­­W­­ ­W­­­ ­­W­­­ ­­­.­­ ­­­B­ ­­­G­ ­­­1­­­ ­7­­­ ­­.­ ­­C­­ ­L­­­ ­­U­­ ­­B
Barbaragaoea

2021.06.01 | 02:32

79
М­л­а­­д­­а­ ­м­о­­к­р­а­­ ­­­у­­­ч­­е­­н­­и­ч­­к­а­ ­­ч­­­у­к­а­­­ ­­ ­­­W­­­ ­­W­ ­­­W­ ­­.­­­ ­­­B­­ ­­­G­ ­1­ ­­7­­­ ­.­­­ ­C­­ ­­­L­ ­­U­ ­B

2021.06.01 | 01:54

77
Г-н Борисов напред, няма връщане назад, крайно време е веднъж завинаги да се отървем от националните предатели! 45 години стигат, българи! Точно левите национални предатели и руски слуги за 45 години отрова и престъпления срещу собствения си народ и убийства съсипаха, опустошиха тотално психиката на българина и родината. Това и за 500 години чуждото владичество не успя, това всъщност е трагедията и да се спрат делбите, в България няма русофили и русофоби, има българи и българи за голямо съжаление слуги на чужди държави. Това е недопустимо всички за родината, всички заедно за България. Такова мачкане и унищожение, унижение което другарите сториха на България не е изтърпявала никога, освен през близкото ни минало, което продължава да се мултиплицира в злоба, хули и чистки и трябва веднъж завинаги да се отървем и отхвърлим. За да имаме достотойно бъдеще! Събудете се и се осъзнайте да не позволим повече това да се повтори, защото може би няма да имаме друга възможност и да защитим това което беше съградено и свободата си! Бог да пази България! Да докажем истината!

2021.06.01 | 01:54

76
Затова българи, да стягаме редиците, няма друг начин! Ситуацията е много сериозна и вече наистина има какво да губим ние и България! Толкова много се направи, това е пътят, не трябва да има връщане назад! Всички за които майка България е всичко, да покажем и да не допускаме направено с кански усилия въпреки хулите, лъжите и манипулаците, да бъде унищожено. Да не допускаме повече Кремъл и техните слуги тук да се гаврят с България, никога повече, никога! ГЕРБ СДС и патриотичните формации това е работещата формула за България! Бог, Борисов, България! Бог да пази България!

Добави коментар

Водещи новини