Бойко Борисов предупреди: Политическите опоненти бият само по ГЕРБ. Запомнете ми думите: после ще дойдат и за вас

  • 29 май 2021 11:18

  • 18542
  • 148
© Фейсбук

Политическите опоненти бият само по ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Запомнете ми думите: после ще дойдат и за вас. Така сме паднали и под турско робство. Това каза лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на среща с младежите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник сравни процесите в държавата с изгарянето на вещици през Средновековието: „Някой казва – тази е вещица и кладата я очаква“.

Според него избирателите искат ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да бъдат по-дръзки, по-бързи и по-смели: „Да бъдем радикални що се отнася до административната тежест. Ние слагаме няколко акцента в програмата ни: по-смели действия по отношение на намаляване на административната тежест за гражданите и бизнеса. На второ  място, специален акцент върху младите хора да започнат работа и бизнес“. По думите му по време на пандемията е натрупан опит за подпомагане на бизнеса.

Георги Георгиев от младежката структура на партията критикува израза „бивши хора“ като каза, че той се използва от болшевиките след Октомврийската революция: „Ние не сме бивши хора, а хора на бъдещето“.

Любомир Талев припомни успехите в бързината на административното правосъдие. Каза, че търговските и процесуални дела също трябва да се ускорят. Осман Ислямов подчерта, че сферата на образованието се е адаптирала бързо по време на COVID кризата. Като преимущество в програмата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в посочи дигитализацията в сферата на образованието.

Сачева: Какво общо имат новите шефове на митниците и ДНСК с честните избори?

Атанас Баладжиев, бивш съветник на Николай Нанков, заяви, че бъдещето на страната ни е свързано с иновациите и новите технологии.

Кристиян Маджуров добави, че заложеното в програмата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в позволява на младите хора да се реализират кариерно чрез startup-и: „Важно е за младите хора да знаят, че могат да стартират бизнес в страната и да се развиват. Ние гледаме позитивно и се стремим да градим.“

Борисов заяви, че в програмата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да има непрекъснато надграждане, обучения и квалификация за младите хора.

Според Калоян Пенев ключов сектор е енергетиката, защото ни очаква проблем с въглищните централи. Борисов добави, че диверсификация се прави чрез „Уестинг хаус“: „Има национални предатели, които искаха България да не е на енергийната карта. Ние обаче устояхме и си направихме 100% българска собственост с тръби. Тук няма геостратегия, а само интерес на държавата. Ние не се оставихме да бъдем само клиенти“. По думите на Борисов новите реактори на АЕЦ Козлодуй са платени и са собственост на българската държава.

Бойко Борисов: Как няма пари, а продължават всичките ни мерки

Диян Иванов се включи в дискусията като каза, че развитието на газовата система е изключително важно, а България е в центъра на газовата карта. Той напомни, че друг аспект на програмата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е електромобилността: „Трябва да развиваме инфраструктурата за това“.

Александър Ненков взе думата: „Не могат да бъдат изчегъртани младите хора! Г-жо Манолова, трябва да се извините на младите хора за това, което направихте!“.

„Видя се, че на честни избори те не могат да победят. Сега ще видите какво нещо ще направят“, заяви Борисов. „Ние като партия трябва да се погрижим да има достатъчно училища, университети и центрове за квалификация. Да може човек, когато свърши работа и да отиде. След това като има квалификация да му се повиши заплатата“.

По думите на младежите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има определен дефицит в българското образование – няма специалисти, които да ориентират кариерно децата: „Трябва да има кариерни консултанти, които да помогнат на учениците да се ориентират. Трябва да наблегнем на това да създадем кадри“.

Йорданка Петрова от екипа на Красимир Вълчев подчерта, че инвестициите в образованието са несравними. Тя заяви, че престижът на професионалното образование ще започва да се възвръща.

Борисов: Страха хората ще го усетят много скоро

Борисов разкритикува закупуването само на Кугъри и Спартани, защото половината стоят неизползваеми: „Вместо да ги поръчат така, че да стават и за медицински цели, но сега ще вадим 20-30 милиона за купуваме на ново. С тази поръчка можехме да решим целия въпрос“.

Срещата завърши Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, който каза: „Не бива да забравяме голямата цел. Тя е икономическата трансформация, да използваме добро развитие на икономиката през последните години. Основната  ни цел е да имаме икономика, базирана на знанието“.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се обърне към политическите си противници: „Всеки ден биете по нас. От какво се оплаквате? Вие сега подсигурете до септември и октомври. Нали парите свършиха? Как ще плащате безплатно екскурзии на хора? Безплатното за едни го плащат други. Да видите как се намират пари. Ако трябва пари, могат да изтеглят колкото искат. Аз обаче ги съветвам да събират приходи и да дават възможност да се пълни хазната“.

Той даде пример с дебатите в рамките не министерски съвет между Деница Сачева, която е апелирала за повече пари за мерките, и от друга страна Кирил Ананиев, който е бил по-пестелив и е заявявал, че няма пари.

Бившият премиер насърчи младежите като им каза, че те трябва да бъдат бастион на демокрацията.

Novini.bg
18542 148

Свързани новини

Коментари 148

Добави коментар

2021.05.29 | 20:42

146
АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ НАРОДА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ИЗМЕТЕ С КАМЪНИ, ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ ДОКАТО ИМА ОЩЕ ВРЕМЕ .

2021.05.31 | 21:34

148
ТИ МИСЛИШ?ЗАЩО ТОГАВА НЕ ИЗЛЕЗЕШ ТИ ДА ИЗМЕТЕШ?СЕТИХ СЕ!ЗАЩОТО СИ МИШКА ПОДСТРЕКАТЕЛ!НЯМА ВЕЧЕ КОЙ ДА ВИ ВЯРВА!

2021.05.29 | 20:41

144
ДА ВРЪЩАМЕ БЪРЗО БОЙКО, ЧЕ ЗА МЕСЕЦ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ! МОЯТ ПРЕМИЕР,, СИГУРНОСТТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРИЯ!!!

2021.05.29 | 21:43

147
Кой съсипа държавата

2021.05.29 | 20:42

145
Търпим ги, защото на политическата сцена не се е появил един български Пиночет, а се появи добрия благодушен Борисов. Но както вървят събитията ми мирише на български Майдан. И продажникът Радев, така както стана с украинският продажник Янукович, Ще си подвие опашката в бягство към Москва.
ГЕРБ е създаден от народа

2021.05.29 | 18:00

143
На 1001% е прав. всичко друго може да го прочетете в историческите документи. Червения преврат, Борисов си свърши своето, останалото е за народа, кога ще му паднат кепенците, или мандалото.

2021.05.29 | 15:46

140
А ВЯРНО ЛИ Е ,ЧЕ БОКО ГИ Е ПОСЪВЕТВАЛ ДА ЗАКАЧАТ НЕГОВА СНИМКА И ДА И КОЗИРУВАТ?

2021.05.29 | 16:54

142
Да и те така и направили.
Тенев

2021.05.29 | 16:17

141
Имаше един дето викаше :"Вервайте ми!"- кой ли беше?
XXX

2021.05.29 | 15:39

139
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ
2

2021.05.29 | 15:35

138
С всичките му недостатъци, в новата ни история никой не е направил повече от него за България. Сега ще дойде на власт Славчо, зад който стоят Божков, Доган и Радев. И тогава нрода ще осъзнае кого е избрал, но страната ще се е върнала с 10 години назад.

2021.05.29 | 14:54

127
Борисов и ГЕРБ още си мислят , че са живи защото мърдат ! Но не са ! Радев ги умъртви и те ще се убедят на 11 юли ! КРАЙ !
Гончо

2021.05.29 | 15:35

137
Да гу духаш на радев

2021.05.29 | 15:19

136
Радов,червена,Марионетка,
????

2021.05.29 | 15:10

135
Коя е Мата Хари?!

Добави коментар

Водещи новини