Министърът на правосъдието и неговите заместници обявяват приемен ден за граждани

  • 28 май 2021 16:00

  • 280
  • 1
Министърът на правосъдието и неговите заместници обявяват приемен ден за граждани
© Булфото (архив)

Служебният министър на правосъдието проф. Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия и неговите заместници обявяват приемен ден за граждани. Проф. Стоилов ще приема граждани веднъж седмично в централната сграда на институцията на ул. „Славянска“ №1. Те ще могат да представят пред него своите сигнали, предложения и проблеми, касаещи общата компетентност в сферата на неговата дейност.

Заместник-министрите на правосъдието Мария ПавловаМария ПавловаМария Павлова е служебен министър на правосъдието в кабинета на Огнян Герджиков. На 9 април 2024 г. е и Иван Демерджиев също обявяват приемен ден. Всеки от заместник-министрите ще отговаря на въпроси на граждани от поверените му ресори.

Подробности за приемния ден на министър на правосъдието проф. Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия и неговите заместници, както и бланката на заявление за среща, гражданите могат да открият на сайта на министерството.

Министър Стоилов се среща с посланика на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия

Последвайте канала на

Novini.bg
280 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.05.28 | 16:18

1
Да арестуват НOЩ, да не избягат.

Добави коментар

Водещи новини