"Изправи се! Мутри вън!" се регистрира в ЦИК за изборите

  • 24 май 2021 13:14

  • 2660
  • 38
"Изправи се! Мутри вън!" се регистрира в ЦИК за изборите
© Булфото

"Изправи се! Мутри вън!" внесе 6000 подписа в ЦИК за регистрация за предсрочните парламентарни избори на 11 юли. Това обяви председателя на коалицията Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

По думите й подписите са събрани от граждани в София и структурите им в страната.

Стана ясно ще се включи ли Татяна Дончева в широката лява коалиция на БСП и разпада ли се ИСМВ

"Ще влезем в парламента с повече депутати, за да постигнем целите, които сме си поставили - разграждане на мафиотския модел, възстановяване на демокрацията и върховенството на правото, повишаване на доходите на българските граждани, преизчисляване на пенсиите, свободна конкуренция за бизнеса и спиране на рекета върху фирмите, чиста и зелена България", заяви председателят на коалицията Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на преди да внесе документите 

"Това са нашите цели, решени сме да ги изпълним. Каквото обещахме на избирателите показахме, че можем да го изпълним. Отворихме парламента за граждани, направихме Комисия по ревизията, показахме истината за управлението на Борисов и рекета върху фирмите. Продължаваме в същия дух", допълни Манолова.

Тя подчерта, че коалицията остава във формата от предишните избори. "Един печеливш формат няма защо да бъде променян. Нарастването на доверието към "Изправи се! Мутри вън!" предизвиква опонентите ни да стрелят срещу коалицията с халосни патрони. Ние сме различни и в това е нашата сила. Това са ярки личности, с биография и позиция, които могат да отстояват своите каузи. Горда съм, че съм председател на тази коалиция, която събира толкова силни личности", заяви още Манолова.

Последвайте канала на

Novini.bg
2660 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар

2021.05.24 | 13:23

1
Я от ляво Далчев. Хванал се като удавник за сламка, за Импексва. Само да припомня, че всеки може да види, как преди години, той и нанесе сериозни обиди и всеки може да види в Гугъл. Да изпише, Манолова Далчев и хоп...Това са новите, хохохох
Как се кефя, че няма да видиш парламент повече

2021.05.24 | 13:24

2
Как се кефя, че няма да видиш парламент повече
Галева, народа се произнесе

2021.05.24 | 13:25

3
Галева, народа се произнесе. Постави ви на последно място. Партията на Радев Мутри, е на последно място. Така, че не може да говорите от името на народа. Юмрука на Радев безвъзвратно увисна.
а

2021.05.24 | 13:25

4
Влязла с клизма с 4% а устата все едно е взела 25. Само, че 25 са за Бойко, хихихи.Сега като поуправляват малко новите стари партии и си уредят родата на държавни служби и окрадат натрупаното в хазната от ГЕРБ тогава всички мутри на Мая и Резидента , на др.КОСТОВ и на Чалгаря ще плачат и ще се извиняват и молят на ГЕРБ и Бойко Борисов да се връщат във власта ! Само гледайте след време , гледали сме го 5... 6 пъти и пак се повтаря ! Нищо ново под слънцето !
Krasimir Stratiev

2021.05.24 | 13:26

5
Костинбродска, помня 2013, година и половина протестирахме на моменти по 70 000 души. Ти нахално влизаше в парламента и се хилеше. Помня и белия автобус, как бягахте през глава.. Помним....А , за приятелите ти. Бабикян бащата на фалшивите новини , Хаджигенов, семеен приятел на Цветан Василев и не спечелил ни едно дело, Минеков син на съветника на Бай Тошо и с ното една извадена творба .Нямате шанс, мутрите сте вие.

2021.05.24 | 13:26

6
Здравей, България... Свирката на мутрите, Сестра Галева Kостинбродска ,искрено се надявам съдбата да те накаже за всички мръсотии, които сътвори и за всички лъжи, които изнасяш. Българи, събудете се, иначе утре ще бъде късно. През 95-та бяхме на една нога с Чехия и Унгария, след Виденов отпаднахме от тази група. Преди Тройната коалиция бяхме преди Румъния, преди Орешарски бяхме с Румъния, а след Орешарски дишахме праха на Румъния. Сега за първи път преминахме 50% от средните доходи в ЕС, но мога да се обзаложа какво ще се случи след 12 месеца. СЪБУДЕТЕ СЕ, жабчета! Варят ви

2021.05.24 | 13:27

7
Манолова,да спре да се занимава с квалификации на политици...СЪБУДЕТЕ СЕ, жабчета! Варят ви! Cвирката на мутрите, Сестра Галева Kостинбродска ,искрено се надявам съдбата да те накаже за всички мръсотии, които сътвори и за всички лъжи, които изнасяш. Българи, събудете се, иначе утре ще бъде късно. През 95-та бяхме на една нога с Чехия и Унгария, след Виденов отпаднахме от тази група. Преди Тройната коалиция бяхме преди Румъния, преди Орешарски бяхме с Румъния, а след Орешарски дишахме праха на Румъния. Сега за първи път преминахме 50% от средните доходи в ЕС, но мога да се обзаложа какво ще се случи след 12 месеца. СЪБУДЕТЕ СЕ, жабчета! Варят ви

2021.05.24 | 13:27

8
Лая Костинбродска е с московска диплома за уроспия, със специалност, как да обслужва устно дърт партиен член от полит бюро. Учила Е за комсомолска гейша. След промените с тази си диплома е назначена, да обслужва братя Галеви, Фози, Ванко 1, братя Диневи и още хиляди знайни и незнайни червени олигарси ограбили българите, като са ги докарали до абсолютна бедност. Само, как се молеше на Борисов, да я направи омбудсман, когато изпадна в немилост пред Импексовата крадлива К-Рабия. И за благодарност ухапа Премиера по ръката и хоп, пак в дълбокото, да обслужва същите монополи и червената крадлива олигархия, която сега е свирепо огладняла..

2021.05.24 | 13:28

9
Дъщерята на Мая Манолова – Ралица, е собственичка на цял етаж в луксозна сграда в центъра на София. Документи показват, че едва на 21 години щерката на Манолова е извадила 100 хил. евро, за да се сдобие с имота. Платената сума пък се разминава значително с реалната пазарна цена. Документи разкриват, че през 2017, наследницата на Мая Манолова, която по това време е безработна, купува в супер центъра на София просторен офис. Става дума за целия пети етаж на сградата на ул. „Алабин“ 56, ет. 5, купен в съдружие с още трима собственици. Ралица изважда отнякъде близо 200 хил. лв. и придобива 100 кв. м. от общо 346 кв.м., колкото представлява площта на целия етаж. По това време квадратният метър в района върви 4000 лв. Т.е., вместо за 400 000 лв., имотът срещу хотел „Рила“ е купен на двойно по-ниска цена, показва проверка . Изключително любопитна е ситуацията и с купувача на другите 100 кв.м. от същия имот на ул. „Алабин“ 56, ет. 5. Това е фирма „Нупсън“ ООД, регистрирана в Пловдив. Нейни собственици са Мария Капон и нейният съпруг Емил Моис Капо, който печели почти всички обществени поръчки в Пловдив обявени от общината

2021.05.24 | 13:28

10
Минеков произхожда от кървавочервен комунистически род. Облеченият във вехто елече склуптор е любимец на същия кръг "Капитал", на който вече обърнахме внимание и не спира да се кипри на телевизионния екран. Колкото и да се представя за демократ, Минеков не може да избяга от миналото си, колкото и упорито да се опитва да го прави. Вероятно Хаджигенов, Минеков и Бабикян се надяват, че след протестите могат да се уредят с министерски постове, но както се казва в една поговорка "Мечтите са безплатни". Хаджигенов семеен приятел на Цветан Василев Видният протестър и един от водачите на опита за метеж срещу държавата - адвокат Николай Хаджигенов се оказа семеен приятел на банкера-беглец Цветан Василев, разкри, позовавайки се на източници от юридическите среди. За първи път Хаджигенов лъсна в публичното пространство именно покрай Цветан Василев през горещото лято на 2014 година. Тогава на 14 юни той се изпъчи пред медиите като защитник на един от тримата задържани за подготвяното убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски - Георги Христов. Това даде повод на Хаджигенов да се настани в удобното кресло на "120 минути" при Светльо Иванов и напоително да се изказва като експерт за съдебната власт. От тогава до момента Хаджигенов е сред любимците на кръга "Капитал" и е обгрижван старателно от bTV. Покрай "протестърските" си убеждения Хаджигенов бе нает да защитава арестуваната и осъдена на две инстанции кметица на "Младост" Десислава Иванчева, а след това и на сърдечната приятелка на Васил Божков - певицата ЛиЛана и нейния брат. Преди месеци Хаджигенов стана редовен събеседник в студиото на скиора Сашо Диков заедно с другите двама участници на "отровното трио" Арман Бабикян и Велислав Минеков. Не по-малко интересен е и Бабикян, който се превърна в прислужник на обвинения в 19 престъпления хазартен бос Васил Божков и не спира да го защитава пред медиите на олигархията. Помага му и Мая Манолова, която лъсна на снимка до Васил Божков, но упорито твърди, че не е била финансирана от него. Нещо, с което съпартийците й от БСП не са съгласни. Според тях Манолова от години е захранвана щедро от Божков, но след това, за да си спаси кариерата, му обърна гръб. Предполага се, че точно за това Божков си отмъсти и в медийното пространство се появи нейна снимка в служебния му офис на столичната улица "Московска"

Добави коментар

Водещи новини