Идеологът на "Лява алтернатива": Поканих Жан Виденов в моя проект

  • 17 май 2021 21:56

  • 2332
  • 6
Идеологът на "Лява алтернатива": Поканих Жан Виденов в моя проект
© Кадър: Нова телевизия

"Аз поканих Жан ВиденовЖан ВиденовЖан Василев Виденов е български политик, министър-председател на България през да участва в новия ляв проект, на който аз съм архитект", това каза в предаването "Денят на живо" по Нова нюз идеологът и вдъхновител на новата партия "Лява алтернатива" Иван Атанасов.

Най-близкият човек на Виденов допълни, че в партията са добре дошли всички с леви идеи, но трябва всички да се разделят с илюзията, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е лява партия, защото тя вече не е организацията на всички честни социалисти.

Жан Виденов се готви отново да влезе в политиката?

Според него с "Лява алтернатива" се дава шанс именно на тези хора. Атанасов подчерта, че той е лицето на партията, а Жан ВиденовЖан ВиденовЖан Василев Виденов е български политик, министър-председател на България през стои до него като специалист и професионалист, той добави, че дори и в момента бившият премиер работи като мениджър по управление на проекти и не е вярно, че се връща в политиката, защото не вършел нищо.

Водачът на "Лява алтернатива" е убеден, че сега е подходящ момент за истински ляв проект, защото у нас няма либерален модел, а олигархична система на управление във вреда на гражданите. "Ние смятаме, че във външната политика не трябва да се изграждат нови преградни стени и не е нужно отношенията ни с Русия да бъдат враждебни, като имаме предвид дълбоките ни културни и исторически връзки с тази страна", заяви още Атанасов.

Той подчерта, че не бива да се говори за излизане от Европейския съюз, въпреки че днес организацията не е такава, за която сме кандидатствали. Политикът вярва, че България трябва да е зона на мира, а самият Европейски съюз се нуждае от собствена армия, от която българската да бъде част, за да бъде защитена.

Иван Атанасов информира, че в момента се инициират разговори по съставяне на коалиция за предестоящите избори.

"Ние не обещваме блага, а справедливост, честност и свобода, искаме да върнем достойнството на българина, който се труди. Социалните системи трябва да се реформират дълбоко, за което не са нужни много пари, а контрол на начина, по който се харчат", заключи той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2332 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Иван Атанасов

2021.05.17 | 22:31

1
Ако спечелим изборите, първата ми работа ще бъде организиране демонтирането на цирея Альоша и кичът Паметник на Съветската Армия. Тези политически мумии не могат повече да грозят двата града!

2021.05.17 | 22:45

2
Пореден пишман умрял архитект с голяма лъжица да излапа ремонт на ремонта
30 години едно и също....

2021.05.17 | 23:19

3
гнусна червена сган!!!!!
Carmenwduoa

2021.05.18 | 01:02

4
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Лява,тиражки

2021.05.18 | 05:02

5
Е щом връщат и хиперинфлатора,вече сме за никъде!Няма значение ,че сега се занимава с проекти,този човек и Гечев съсипаха цяла държава икономически и финансово,без да им се потърси отговорност,стигнахме дъното,деноминация и обезценка на лева,а те се измъкнаха с национално помирение,тинтири минтири,позора за хората,а те станаха професори и сега дават акъл.Токова ли сме загубени?

2021.05.18 | 06:15

6
Нa "хипepинфлaтopa" мy спpeтнaхa хипepинфлaция кoм6инaтa oт зaпaдни 6aнкepи и кoмyнистичeски aгeнти нa зaпaднитe paзyзнaвaния, зa дa нa6yтaт дъpжaвaтa в мaфиoтскa пpивaтизaция. Същитe пpeди 6 гoдини спpeтнaхa нa Гъpция "6aнкoвa кpизa", зa дa изплaшaт гъpчoлятa дa си плaщaт "6opчoвeтe", в кoитo ги 6яхa вкapaли.

Добави коментар

Водещи новини