Мустафа Карадайъ: За връщане на нормалността в политиката, диалогът е необходим

  • 16 май 2021 18:48

  • 580
  • 15
Мустафа Карадайъ: За връщане на нормалността в политиката, диалогът е необходим
© ДПС

За връщане на нормалността в политиката диалогът е необходим. Чрез диалог политическите партии, които влизат в НС, да сформират ценностни мнозинства, да сформират мнозинства с ясна цел и програмата и по този начин да излъчат кабинет, който да има достатъчна експертиза и да изпълнява ясна програма.“ Това заяви председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, в коментар пред журналисти.

Минимални корекции в листите и сходна кампания за предстоящите избори. Това са част от решенията, които взе Централният съвет на Движението за права и свободи, което  заседава присъствено за първи път от началото на пандемията.

„Оценката на Централния съвет е, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е постигнало много добър резултат на изминалите избори и на база на тях взехме решения за предстоящата кампания“, това заяви пред журналисти председателя на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Относно въпрос за машинното гласуване Карадайъ коментира „Ще проведем обучителна кампания с партийните ни структури и младежката организация във връзка със машинното гласуване. Аз съм убеден, че за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма да е по-голям проблем отколкото всички останали партии. Карадайъ даде пример с община Сърница и с. Зорница, Хасковско, където се наблюдава висока избирателна активност с машинен вот и висок процент гласове за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Председателят на Движението припомни, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от 5 години призовава за нормалност в политиката и възстановяване на демокрацията в България, което предпоставя диалог между политическите партии и институциите в страната.

По време на заседанието бе направен анализ на изминалите парламентарни избори на 4 април 2021 година и стартира подготовка за предстоящите избори на 11 юли. Членовете на ЦС приеха  критериите за номинации за народни представители. Като един от критериите е кандидатът да бъде избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на Движението за права и свободи и на либерализма.

Novini.bg
580 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2021.05.16 | 18:52

1
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????
fake news!!!!!!!!!!

2021.05.16 | 18:56

2
не ми се вярва тоя полуграмотен питекантроп да е съставил толкова сложно изречение....

2021.05.16 | 19:07

3
ДПС Нали заедно с ИТН направихте новият изборен кодекс Значи имате диалог с Чалгарите
ХХХ

2021.05.16 | 19:16

4
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ
Gosho

2021.05.16 | 19:41

5
Mustafa obicha manafite da go byfkat. Izrazaniq marsh ot darjavata.
ТИЯ трябва

2021.05.16 | 20:06

6
Да се изчегъртат от власта и България.Да ПЪТУВАТ за майчините им родини,че тука нямат бъдеще сарайските цигани.
България е православна

2021.05.16 | 20:41

7
Държава,майната му на исляма.Ние сме Българи.
Каква работа

2021.05.16 | 20:43

8
Има турчина във Български парламент.
Така е

2021.05.16 | 20:46

10
Незаконно е.
Преялите с власт

2021.05.16 | 20:45

9
Османски башибозук ожаднял за еврофондове.
Така е

2021.05.16 | 20:47

11
Незаконно е.

Добави коментар

Водещи новини