Анализатор: След олигархията следва диктатура

  • 11 май 2021 13:15

  • 1162
  • 0
Анализатор: След олигархията следва диктатура
© Булфото (архив)

"Политическите ми различия с Янаки Стоилов не ми пречат да кажа, че е добро решение той да бъде поканен за служебен министър на правосъдието". Това коментира пред БНР политическият анализатор Валентин Вацев. Той подчерта, че Стоилов е доказан функционер на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, честен човек и добър професионалист и определи това като правилно решение от страна на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

Вацев уточни, че задачата на служебното правителство е да проведе спокойни и честни избори и да внимава за общата политическа стабилност на страната през двата месеца на неговото управление.

Политическият анализатор коментира и участието на президента Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на на форум на НАТО, т.нар. среща на Б9, където е била приета декларация, заклеймяваща саботажите на Русия в различни държави, включително и в България: "Когато е отишъл там, президентът сигурно е знаел, че ще подпишат такъв документ. Второ - ние сме в разгара на събитията, които готвят "студена война" №2"

Според Вацев със сигурност Румен Радев ще търпи определени щети в момента, когато ще трябва да бъде избиран за втори президентски мандат: "Предполагам, че Радев си е направил добре калкулацията и е вече е готов да посрещне неизбежните вътрешни загуби от страна на българската левица".

В коментар на националното събрание на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, Валентин Вацев заяви, че в момента ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в съответства на БКП от 1988-а година - като национален бизнес план, който от време на време придобива политически измерения.

Радев обяви служебното правителство, Стефан Янев е премиер

"На последните избори ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в изпусна монопола върху властната ситуация в България, но не трябва да бъдат подценявани, защото имат силни позиции в местната власт, в съдебната власт, в медиите, повечето медии работят за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, но това предстои да се променя. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в може да бъде туширана само с решителни действия, но се опасявам, че няма кой да предприеме тези действия".

Прогнозата на Вацев за предстоящите на 11 юли предсрочни избори е, че "след олигархията в България следва диктатура": "Диктатурата обаче няма да се нарича така, а ще се нарича режим на ред, твърда ръка на закона и творчество спокойствие в политически и икономически план. Когато диктатурата е отвътре - откъм обществото - тя не се възприема като непрекъснато пребиване с бухалки, а като спокойствие и ситуация, при която бизнесът има възможност да се развива. Непосредствена задача на всички отговорни политически сили е въвеждането на някакви буржоазно-демократични реформи, които да стабилизират съдебната система".   

Novini.bg
1162 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини