Трифонов пред БНР: Съсипа БСП, проговори ще става ли премиер и ходовете на ИТН

  • 08 май 2021 12:18

  • 31513
  • 134
Трифонов пред БНР: Съсипа БСП, проговори ще става ли премиер и ходовете на ИТН
© Булфото (архив)

Лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в с първо участие в предаване. Трифонов, чиято партия бе втора политическа сила, не се е явявал нито един път на заседание на Народното събрание, а днес избра БНР за своя трибуна.

От изборите насам, шефът на ИТН е отговарял веднъж на въпроси и то в личната си "Фейсбук" страница. Ето как Слави отговори, защо е избрал именно тази политическа тактика. 

"Тайнственост" ми звучи все едно става въпрос за литература и картини. Няма "тайнственост", а само коректно поведение. Човек трябва да дава интервюта само, ако има какво да каже", заяви Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в в предаването "Политически НЕкоректно" по БНР. 

"Начинът на изразяване вече е в интернет, защото там си напълно свободен", разкри лидерът на ИТН и допълни по темата: "Това е избор". 

"Свободата на словото не е да си на 112 място, свободата е да си...свободен", смята той. 

Слави Трифонов със светкавична реакция: Хората не искат да дават милиони на партиите

Ще стане ли Слави министър-председател? 

"Когато се случи, ще се разбере. Няма да отговарям на "ако", отговори Трифонов дали ще стане премиер, ако партията му стане първа политическа сила

"Не исках да стана политик, но политическата система не призна 2,5 млн. български гласа от референдума. За да може да станат тези промени ще трябва време и политическа воля", разкри той. 

"След 11 юли всичко ще стане ясно - суверенът ще реши. Не искам да бягам от въпроси. Не искам да изказвам намерения и евентуални събития", коментира Трифонов политическите ходове на ИТН. 

Направеното от ГЕРБ трябва да бъде изтрито и "изчегъртано", съобщи Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в

За партиите и ориентацията 

"БСП е най-беззъбата опозиция от 30 години насам. И преди дни социалистите, заедно с ДПС, провалиха заседание на Народното събрание, защото така им "отърва". Корнелия Нинова тълкува провалът на изборите не като неин личен провал. Нинова направи от БСП една малка и проста партия", каза още той. 

"В последните години най-левите взеха най-десните решения и обратното", разкри Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и допълни: "Партията ми не е лява, дясна или център, а практична в интересите на суверена. Аз съм десен. "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" е по-скоро консервативна в някои отношения. Но не искам да имаме рамки". 

"Има такъв народ" пренареждат листите, Слави Трифонов е под въпрос

Лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" разкри, че това, което е добро за Европейския съюз и НАТО е добро и за родината ни. "България винаги ще бъде свързана с Русия, заради невъобразимата им жертва за освобождението ни, но това е в миналото. Ние трябва да сме лоялни партньори на ЕС и НАТО. Когато един партньор е предсказуем, ще можеш да му имаш доверие. Трябва да си принципен, последователен, лоялен". 

"Ще се стремя, аз и партията, да бъдем адекватни, лоялни и отговорни. Не взимам самостоятелни решения, а взимам мнения. Съобразявам се с мнението на съпартийците ми. Кадърният човек не събира около себе си хора, които просто го слушат, а такива с качества", коментира Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в

Булфото - част от депутатите на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен"

Последвайте канала на

Радина Лазарова
31513 134

Свързани новини

Коментари 134

Добави коментар

2021.05.09 | 12:07

134
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

2021.05.09 | 00:06

133
ГЕРБ ще отнесе всички на изборите и най сладкото е, че ще е по вашия кодекс.

2021.05.09 | 00:03

132
Мутрата Трифонов изнудвал за 300 000 марки Славчо Христов, за да пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП

2021.05.09 | 00:03

131
Истинския бибитко, Тошко безвратов Африкаски, нови избори. След, като хората видяха, как си гласуваха сега и то с чужди карти, увеличаване на заплатите на 10 000 лева, как се отказаха от мажоритарния вот и 1то левче и че истинските мутри са те, на изборите, ще получат голям червен картон. И тогава -Борисов 4. Историята от 2013 се повтаря едно към едно, но за тези няколко месеца безвремие, ще страда само народа, ама нека, защото като се гласува се мисли.

2021.05.09 | 00:02

130
ЕДНО МАЛКО ВЪПРОСЧЕ, ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ. ОТКЪДЕ СЛАВЧО ИМА ПАРИ, ДА ПЛАЩА ЗА ТЕЛЕВИЗИЯ, НА ЕКИП ЗАПЛАТИ, ДА ИМА ЯХТА И ДЖИПОВЕ И ДА ГО ПАЗЯТ 8 БОДИГАРДА. НЕ ВЯРВАМ ТОВА ДА СА СПЕСТЕНИ ПАРИ ОТ ВОДЕНЕТО ПО БТВ. ...А СЕТИХ, СЕ, ОТ МУТРИТЕ ИЛИЯ ПАВЛОВ, БРАТЯ ВАСИЛЕВИ И САШО ДОНЧЕВ, ПЛАЩАЛ МУ ПО 50 000 МАРКИ ДА ХВАЛИ БСП В ШОУТО СИ А ПОСЛЕ ПРИБИРАЛ И ОТ ДРУГИ, ДА АГИТИРА ЗА ДРУГИ ПАРТИИ. Е НАРОДЕ ЕЙ ТОВА Е МУТРА.

2021.05.09 | 00:02

129
Вижте бореца за народни правдини Слави Трифонов, човека, който днес иска да сменя държавната система с референдум! Истината е, че цял живот шоуменът от Би Ти Ви е живял и се е държал като мутра. Общувал е с мутри, пял е чалга за мутри и гангстери, седял е на трапезите им. Преди да го разстрелят босът на ВИС Васил Илиев пътуваше към среща с Дългия.Сега сцената, наречена България, му отесня. Иска да си отмъсти на Бойко, който не му позволи да продаде златната градинка до Японския за строеж и не му подари 50% от ГЕРБ. А само как му се подмазваше и парадираше с приятелството им... Слави превърна студиото си в трибунал над "престъпната политическа класа", на която всъщност той винаги е слугувал. Иска му се за пореден път да поведе народа, да се пише опозиция. Мислещите хора обаче съзнават, че от екрана на Би Ти Ви се опитва да ги яхне не борецът за правдини, а аверът на Георги Илиев, Илия Павлов и Емил Кюлев.

2021.05.09 | 00:02

128
Има ли такъв страхлив ШУТ

2021.05.09 | 00:01

127
Слaви е политически tруп, след като си продаде партията на ДПС >< Жалк, че излъга толкова много хора....
Болняк,

2021.05.08 | 16:20

114
видя се, че интелектуално издъхваш, здравословно рухваш, ами къде се репчиш тогава! И кои са наивниците чалгари гласували за една химера?
Уууу

2021.05.08 | 18:42

126
Уууууууууууууууу, долуславичалгаря и тези, коитогоизбраха
Pilot Komunist

2021.05.08 | 16:32

125
slavi si e bspar tova si e qsno ot krai vreme

Добави коментар

Водещи новини