Петър Корумбашев: От „Има такъв народ“ са господари на мълчанието

  • 28 април 2021 08:10

  • 791
  • 1
Петър Корумбашев: От „Има такъв народ“ са господари на мълчанието
© Кадър: БТВ

От „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ предпочитат да са господари на мълчанието. Очаквах партията да върне мандата, защото с 51 депутати е трудно да се състави правителство. Това заяви в ефира на БТВ Петър Курумбашев, депутат в 40-то и 41-то Народно събрание от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

По думите му има опасност от дълъг период на политическа турбулентност и дори след нови избори да не се състави стабилно правителство. Според него е нормално лидерът на ИТН да поиска да се яви на нови избори и да види дали ще получи по-голямо доверие.

100% машинно гласуване на следващите избори, прехвърлиха ЦИК на Радев

Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ предпочитат да са господари на мълчанието. До момента това работи, но е ясно, че този период трябва да приключи и да се излъчат ясни послания. Това важи и за останалите политически партии“, каза Курумбашев.

Относно политическата комуникация през социалните мрежи, Курумбашев заяви, че това е лоша практика, защото така посланията достигат само до електората на конкретната партия. Според него трябва да се внимава с квалификациите по адрес на политическите опоненти, защото в един следващ момент може да се окаже, че стават партньори.

Курумбашев коментира, че на един евентуален предстоящ вот резултатите няма да бъдат много по-различни. Очаква промените в Изборния кодекс да дадат възможност на повече българи зад граница да гласуват.

„Има значение кой ще бъде съдия на мача. Сега изборите ще бъдат проведени от служебен кабинет и МВР няма да може да менажира така процеса в махалата, както го е менажирала досега. През юни ще се види дали ще има нови партии и дали кандидатите за първото място ще се разменят“, посочи той.

Политикът заяви, че едва ли БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще предложат правителство, ако третият мандат отиде при тях.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
791 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Julissa

2021.04.30 | 18:59

1
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B

Добави коментар

Водещи новини