Тошко Йорданов: Трябва да изчегъртаме цялата мръсотия, която ГЕРБ натвориха

  • 14 май 2021 21:37

  • 14097
  • 240
Тошко Йорданов: Трябва да изчегъртаме цялата мръсотия, която ГЕРБ натвориха
© БНТ

Не съжалявам, че животът на 45-ият парламент беше прекратен предсрочно. В този парламент беше голям цирк, нямаше идиот, който да си мисли, че това Народно събрание може да изкара повече от месец. Това каза в предаването "Панорама" по БНТ зам.-председателят на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Мажоритарните избори трябва да бъдат направени правилно, трябва да бъдат направени добре, трябва да има ясна информация какви хора има в страната. Това може да стане ясно, когато мине преброяването, заяви той.

Естествено, че трябваше да прекратим този парламент в конфигурацията, в която беше. Преди изборите ясно заявихме, че няма да правим коалиция с партиите на статуквото - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Ще видим следващите избори какво ще покажат. Крайно време е в тази държава партиите да правят след избори това, което кажат преди избори, посочи Йорданов.

Според него парламентарните избори на 4 април не са били честни.

Попитан ще бъде ли Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в кандидат за депутат на парламентарните избори на 11 юли, зам.-председателят на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" посочи: "Когато входираме листите, ще видите. Това е решение на нашата партия".

Слави: Постигнахме основната си цел срещу Борисов

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в не е казвал, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да бъдат изчегъртани, каза, че трябва да бъде изчегъртано направеното от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Трябва да изчегъртаме цялата мръсотия, която ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в натвориха. Трябва да бъдат почистени Авгиевите обори, създадени от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, подчерта Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Слави никога не е вземал решения еднолично. Когато трябва да се вземе решение, то се обсъжда, заяви той.

В отговор на въпрос някой стои ли зад Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, Йорданов каза: "Хората. Другото са глупости, като тези на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за олигарсите. Никой не стои зад Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Зад Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в стоят хората, на които им е писнало от това управление на държавата".

Със сигурност всяко друго правителство е по-добро от правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Служебното правителство на президента Радев има два месеца, за да си свърши работата. Нека да видим какво ще направят, заяви Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Трябва да си върнем демокрацията. За 11 години ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в превърнаха България в полутоталитарна държава. Трябва да се сложи край на това нещо, каза още зам.-председателят на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Последвайте канала на

Novini.bg
14097 240

Свързани новини

Коментари 240

Добави коментар
Слави

2023.07.24 | 12:58

240
Вие постигнахте дъното във смисъл че със тези десни партии ПП И ДБ не може коалиция защото те са по токсични и от ГЕРБ така че много боклук във парламента всичко е боклук иска основно почистване но това го решава народа да живее Бъргария
Оли

2021.06.29 | 21:27

239
Алооооооооо, новините, изтрийте тая киска бре!!! Спите ли!? Или участвате в опростачването на БГ
Ivringtonighwa

2021.05.18 | 06:16

238
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Karaiekxa

2021.05.18 | 02:13

237
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Ambericwma

2021.05.17 | 20:23

236
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Samanthaarqja

2021.05.17 | 17:45

235
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Kristyorzta

2021.05.17 | 05:22

234
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Katieqvnya

2021.05.17 | 02:14

233
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
LOS ANGELES

2021.05.16 | 19:55

232
Тоя го познавам от гимназията. Останал е същият непоправим олигофрен от Ямбол - грозен, прост и нагъл. Това същество дори е станало още по-голям комплексар и явно е развил болшевишка шизофрения- само той знае, само той може, само той, той и никой друг. Е затова избягах още прeз 1990 от тая лудница наречена България, 16ßта република на пияните блядове! Горкови бивши съграждани. Нека ГОСПОД да е с вас!
Deannagdkma

2021.05.16 | 02:15

231
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B

Добави коментар

Водещи новини