Мирчев: Още има възможност да се състави правителство

  • 28 април 2021 07:46

  • 2480
  • 8
Мирчев: Още има възможност да се състави правителство
© Булфото

Готови сме винаги за избори, но според мен има още възможност да се състави правителство. Но „Демократична България” (ДБ) има коалиционно споразумение, според което не може да подкрепи правителство с мандат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Ще обсъдим при вариант за мандат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, но споразумението е ясно. Това заяви в ефира на Нова телевизия Иво Мирчев от „Да, България”, част от коалицията „Демократична България”.

Разбирам аргументите на „Има такъв народ” да не прави правителство. Стабилно правителство не може да бъде излъчено – най-вероятно ще се наложи актуализация на бюджета, с кой ще я направим, попита Мирчев.

Но когато му беше казано какво става при служебно правителство, което не може да пипа бюджета, Мирчев посочи, че актуализацията ще е на дневен ред през октомври, когато се предполагало, че щяло да има действащи парламент и правителство.

Президентът връчва мандата на "Има такъв народ"

Ако има нови избори, ще направим всичко възможно да убедим хората, че си изпълняваме обещания.

Не мисля, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е политически страхливец, но знам кой го е страх да дойде в парламента.

Имаме доста неща, за които да питаме г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но очевидно той се страхува, продължи Мирчев.

Попитан дали ДБ рискува да помогне на обвиняеми като Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от, Баневи, Миню Стайков с предложение да бъде де факто закрита Антикорупционната комисия (КПКОНПИ), Мирчев отговори, че има генератори на фалшиви новини. Ние обещахме закриване на КПКОНПИ, Специализирания съд и Специализираната прокуратура, прекратяване на мандата на главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във. Като се закрие КПКОНПИ, техните преписки не се прекратяват – разследва се по нормалния ред, отиват в друго звено, обясни депутатът.

"Квичат тези хора в момента, защото им вземаме бухалката, с които удрят неудобните", убеден е Мирчев, според който при 600 производства вероятно 500 са в реда на нещата, но имало едни 100, които са притискани. Основната част от изборните измами стават след края на изборния ден – когато протоколи се редактират, бюлетини изчезват. Срещу това се борим, затова искаме видеонаблюдение на броенето на бюлетини, подчерта Мирчев.

Гласовете от Турция са под 60 000 – и преди ограничението на броя на секциите в чужбина. През 2009 година са около 100 000, после има тенденция на намаляване – така Мирчев отхвърли опасенията, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще е големият печеливш при неограничен брой секции в чужбина.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2480 8

Коментари 8

Добави коментар
Julissa

2021.04.30 | 18:59

8
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Еврейски отоадък

2021.04.28 | 09:40

7
НАЙ ГОЛЕМИЯ СТРАХ НА МУТРАТА ДИКТАТОР СЕ СБЪДНА —- СЛУ-ЖЕ-БЕН КА-БИНЕТ
уффф

2021.04.28 | 08:59

5
Майката на Христо Иванов през 1989: "Меди Доганов е мой приятел-философ“.
Бай Тошо

2021.04.28 | 09:21

6
А самия Ицко е негов (на Доган) пряк подчинен.

2021.04.28 | 08:33

1
Аре стига сме се лъгали, синекypната служба на Цацата е напълно безполезна за държавата, тя, както и тази на Каскета са изцяло с функции на бухалки. Няма положение "от 600 дела, 100 са за изнудване", положението е "от 600 дела и 2000 преписки, 600 дела и 2000 преписки са за изнудване".

2021.04.28 | 08:56

4
Вас изнудвал ли ви е някой, та сте толкова категоричен! Заради такива като Вас сме натоя хал-знаеш, незнаеш -изказваш се.
ФАРАОН

2021.04.28 | 08:43

3
ОВЕНА Е ИНАТЛИВ, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА Е ВКУСЕН, КАТО СЪЗДАРМА :)

2021.04.28 | 08:42

2
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

Добави коментар

Водещи новини