Тошко Йорданов със забележка към "съученичката" Нинова

  • 22 април 2021 10:22

  • 37664
  • 1
© Булфото, архив

Остро изказване към лидера на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е направи председателя на ПГ на Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г.. Поводът беше упреците на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за към новите фомации в парламента, че са забавили налагането на мораториум върху сделките на правителството в оставка. В пленарната зала се появиха сериозни противоречия между БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и другите формации. Имаше и остри реплики, разменени с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. реагира, обръщайки се към своята "съученичка, лидерна партия", визирайки Нинова. Двамата са завършили Националната гимназия за древни езици и култури в София. 

"Когато човек почне да говори политически, без връзка с реалността, да е в рамките на 2-3 минути, после никой не го слуша", каза Йорданов.

НА ЖИВО: Скандал в парламента: БСП скочи на ДПС за Пеевски и сделките на властта

Председателят на правната комисия Радостин Василев от ИТН също се обърна към Нинова, обръщайки внимание, че толкова година БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не се е справила с назначенията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а сега се прави политически пиар. 

Последвайте канала на

Novini.bg
37664 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
съученик

2021.04.24 | 08:13

1
и тези двамата са завършили гимназия за древни езици и култури ЯВНО КУЛТУРАТА И ВСИЧКО ОСТАНАЛО е пропито с прашасала древност у двамата съученици ЖАЛКО ЗА УЧИТЕЛИТЕ

Добави коментар

Водещи новини