Александър Симов за хората на Слави и ДБ: Някакви се опитват да си присвоят недоволството и да приватизират протестите

  • 20 април 2021 19:05

  • 5164
  • 19
Александър Симов за хората на Слави и ДБ: Някакви се опитват да си присвоят недоволството и да приватизират протестите
© bulphoto (архив)

Александър Симов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е реагира остро в социалната мрежа Фейсбук срещу опитите на партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от да се обявят за лидери на летните протести от миналата година и да причислят БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е към партиите на статуквото.

Той обвини новите политически играчи в парламента, че са им откраднали протеста. Симов пуска и снимки, с които показна, колко активен гражданин е бил.

Сергей Станишев с остри критики към Корнелия Нинова

Ето какво съдържа постът му:

“Чакайте да ви разкажа историята на едни употребени протести. Тази история започва на 14 юни 2013 година. Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на беше избран за шеф на ДАНС. Вечерта пред Министерския съвет се събраха и леви, и десни хора, които изгаряха от срам, възмущение и гняв. Това беше уникална възможност за общо действие срещу безчестието, арогантността и корупцията. Тя обаче беше пропиляна. Защото се появиха хора, които видяха в протеста шанс да блеснат на политическата сцена. Започнаха да делят хората - едните имали право да протестират, а другите - не. Започнаха да се самообожествяват и се затвориха в балон от самодоволство", пише социалистът.

"Това се оказа смъртоносно за протеста. Защото неговите приватизатори след това се гушнаха под мускула на Борисов и подпечатаха втория му мандат... Та като гледам днес някои телевизионни изяви на "говорители от името на протеста" почвам да се изпълвам с мрачни аналогии...“.

Kорнелия Нинова скочи на Слави Трифонов: Защо ИТН да е партия на протеста?

Малко преди този пост Симов се ожали още: 33 дни последователно бях на протест. Водих осем предавания на живо от площада, интервюирах хората, прегракнах от викане...БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е можеше да узурпира протеста. Можехме да развеем червените знамена и по-голямата част от площада щеше да аплодира, защото и без това си бяха наши симпатизанти. БСТВ беше телевизията на протеста. И сега някакви други се опитват да си присвоят това недоволство и да го приватизират. Няма да им мине номера. Снимките са показателни :)))", завършва Симов.

Последвайте канала на

Novini.bg
5164 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2021.04.20 | 19:28

1
Слави Трифонов нарломана е същия като тошко пияндето няма ракава държава

2021.04.20 | 19:28

2
Бойко Борисов поиска през 2006 г. да се види с Иван Костов, за да му предложи да управляват държавата заедно. Той му каза: „Не!“. Това разкри за първи път пред Фрог нюз Серафим Стойков, бивш директор на Дирекция “Архив и информация” в МВР. Какви послания е предал Стойков от името на Борисов, можете да прочетете в интервюто

2021.04.20 | 19:32

3
Слави Слави друсан си
6

2021.04.20 | 20:16

4
Що не вървите на майната си с червените си знамена бе чугун. Не разбра ли че сте Герб 2 същите изроди.
6

2021.04.20 | 20:18

5
Симов на другите избори сте с 4 процента някъде там в кьошето на историята.
Българин

2021.04.20 | 22:12

9
Симов,педерас
Хан Крум

2021.04.20 | 20:57

6
Абе плешив амбреаж - нали сте от един и същи кенеф гюбре със Чалгаря, със Мая Чушкопека, Ристьо Маджото и вие от Организираната Престъпна Група със абревиатура БСП. А наври се на Корни изодзадзе.

2021.04.20 | 21:06

7
МУШМУРОК
Джон

2021.04.20 | 21:54

8
Политически трупове, поне веднъж надмогнете фалшивото си его и разберете , че станахте джужета със своята надменност. Постъпете поне веднъж разумно и помогнете с нещо, така иначе сте бити карти

2021.04.20 | 22:20

10
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

2021.04.20 | 23:41

19
Не
Сеирджия

2021.04.20 | 22:21

11
Започва да става интересно.... ;D

Добави коментар

Водещи новини