Елена Йончева: За БСП изборите са голям провал, битката на Нинова с корупцията е една имитация

  • 20 април 2021 18:20

  • 3956
  • 27
Елена Йончева: За БСП изборите са голям провал, битката на Нинова с корупцията е една имитация
© БТВ

За всички нас членовете и симпатизантите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е изборите са голям провал. Битката на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за срещу корупцията е една имитация. Това го казвам от години.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ евродепутатът Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в, анализирайки ситуацията в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е след изборите. 

Сергей Станишев с остри критики към Корнелия Нинова

"Още лятото предупредих, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е трябва да бъде в ядрото и да е авангард на протестите. На изборите се видя, че хората не припознаха БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е като партия на протеста. Втората грешка за последните месеци бе, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не напусна предишния парламент и така даде шанс на кабинета "Борисов 3" да остане на власт. Третата грешка на ръководството бе, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не изказа веднага подкрепа за втория мандат на президента Румен Радев. Всичко това съм го казвала и ако бяха взети мерки, тези грешки нямаше да бъдат допуснати. Смятам, че ако третият мандат бъде връчен на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за трябва го върне незабавно, защото сондажите показват, че единствено ГЕРБ ще подкрепят едно правителство на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, което ще е голям удар срещу левите хора у нас", добави Йончева. 

"Борисов е едно голямо ранено животно и битката с него тепърва предстои. Ставащото в парламента е добро, защото за първи път от доста време има някакъв дебат. Да, има емоции, но в крайна сметка аргументите надделяват. Няма нищо страшно в предсрочните избори. Най-важното е да има работещо правителство. Виждате какво се случва в Италия, Испания, Белгия. Там също често има предсрочни избори, но при демокрацията е така", заключи евродепутатът. 

Последвайте канала на

Novini.bg
3956 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
Яко

2021.04.21 | 15:33

27
Май отзад стои Станишката, в прекия и преносен смисъл на думата :)
Цацаров

2021.04.21 | 15:32

26
Елено моме, хубава :)

2021.04.20 | 20:38

15
ПРИ БСП ВСИЧКО Е ДЕМАГОГИЯ, ИМИТАЦИЯ И КРАЖБИ

2021.04.20 | 21:35

25
ЕЛЕНА ОФШОРКАТА ОТ КЪДЕ ИЗНИКНА? ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛИ, ЧЕ НЯКОЙ Я СЛУША!

2021.04.20 | 21:24

24
Елена Йончева е най голямото недоразумение в политиката, пък защо не и в журналистиката. Тя забравя кой я издигна и кой гласува тя да стане евродепутат и за благодарност започна да работи против БСП, на тези избори нейната цел беше да не спечели партията за да може да оплюва Нинова. Нищо не казва какво става с нейните разследвания като журналист, които уж бяха с факти и доказателства, но не посмя, защото разбра ,че и нея има за какво да я разследват.. Тя и Станишев да добър екип, който е гледал да се уреди със заплати за евродепутати и да докарат партията до нивото до което я беше докарал Станишев- дъното.

2021.04.20 | 21:23

23
Защо точно днес Йончева реши да говори за БСП, дали не е затова,че днес Борисов обяви, че е говорил със Станишев кои да премахне от партията и за да прикрият съюза им решиха да се показват по медиите

2021.04.20 | 21:23

22
Защо точно днес Йончева реши да говори за БСП, дали не е затова,че днес Борисов обяви, че е говорил със Станишев кои да премахне от партията и за да прикрият съюза им решиха да се показват по медиите

2021.04.20 | 21:22

21
Днес правилно обявиха, че от 111 място по свобода на медиите сме отишли на 112,което не е изненада и в този сайт, щом избирателно пускат мненията на хората
Франк

2021.04.20 | 21:13

20
Ленче, Борисов завря теб и цялата ви партия в кучи г.з, където и е мястото. БРАВО НА БОРИСОВ, ДОСТОЕН И ИСТИНСКИ ЧОВЕК.
Хан Крум

2021.04.20 | 21:01

19
Корни - какво ривьеш като вдовица за .уй? Това е политика ма сестро. товаизисква гъвкавост, ум и дипломатичност. Не е като да гушкаш козички и прасенца и да рониш крокодилски сълзи на гроба на Данаилов. Не стига, че опозори, посрами и провали партийката си ами сега пак си недоволна.
Нинова

2021.04.20 | 20:53

18
ДругаркЕ Милиончева, скъпа ленче! Ако почна на сериозно трябва да започна с те.бе и офшорката ти! Дали пак ще настояваш а руска миризлива подлого!

Добави коментар

Водещи новини