Ключови кадрови рокади са извършени в Министерството на финансите

  • 19 април 2021 19:07

  • 4533
  • 7
Ключови кадрови рокади са извършени в Министерството на финансите
© Novini.bg

В Министерството на финансите са проведени ключови кадрови рокади. Росица Велкова, която до миналия понеделник бе заместник-министър на Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през, вече оглавява дирекция „Държавни разходи“.

От министерството потвърждатва за промените, както и че такава предстои за другия заместник – министър в кабинета, а именно – Маринела Петрова, предаде БНР.

ГЕРБ внесе законопроекта за мажоритарния вот

Преди да стане заместник – министър Росица Велкова заемаше заместник – директорско място в дирекция „Държавни разходи“, припомнят от финансовото министерство. До миналия понеделник тя е оглавявана от Владимир Петров, който е в пенсионна възраст и е освободил мястото по собствено желание, уточняват от ведомството. Промяната вече е видна и на сайта му, а от изпратената позиция става ясно, че Маринела Петрова също ще се върне в дирекцията, където е работила преди да заеме поста заместник – министър.

В позицията на министерството не се споменава началникът на кабинета Надежда Петрова, но категорично се подчертава, че традициите в кадровата политика са на приемственост, като с натрупването на знания и опит се увеличават отговорностите на съответните служители.

Последвайте канала на

Novini.bg
4533 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.04.20 | 04:26

7
Кога яде кифтаци не скъсваше минискус нали мама ти да Е-Б-А и боклука крадлив болшевишки.Кога обикаляше света за НАША СМЕТКА на НАРОДА и беше най големия турист на планетата не скъса минискус а? Кога обикаляше по Европа,Азия,Африка,Южна Америка,Северна Америка и Австралия не скъса минискус а /? А сега когато след 2 дена с УКАЗ от НС трябва да се явиш в Народното Събрания изведнъж скъса минискус само и само да не идеш да даваш отчет а? Колко УДОБНО !! СЛУЧАЙНОСТ ?? НЕ МИСЛЯ

2021.04.19 | 19:13

1
Гейберастията минира държавното управление с бойни калинки.
Така е!

2021.04.20 | 03:11

6
Искат да продължават да крадат.

2021.04.20 | 02:23

5
Горанов е за затвора... Ей че нагло се краде и рушвети се вземат...

2021.04.20 | 02:22

4
През следващите 4 години, та и до ден днешен, Дончева продължава да обитава държавния офис на „Витошка“ срещу символичен държавен наем като на парламентарна партия в нарушение на закона за политическите партии. Как се е случва това? Със заповед на областния управител Илиян Тодоров на София след обаждане лично от Бойко Борисов да се оставят апетитните имоти на Дончева, въпреки очевадното закононарушение. Как мислите тези ще свалят Борисов и ще разграждат модела като са морално и финансово част от него?
маскиране

2021.04.19 | 20:31

3
на чекмеджетата ...

2021.04.19 | 20:07

2
ХВАЛА НА БЪЛГАРСКИЯТ ИЗБИРАТЕЛ! ! ПРЕБОРИ СЕ УСПЕШНО С МУТРИТЕ! ! НАТИКА ГИ ВСИЧКИТЕ В ПАРЛАМЕНТА, ДА СТРАДАТ!

Добави коментар

Водещи новини