Румен Гечев: „Да, България“ си подават топката с ДПС

  • 19 април 2021 13:15

  • 1264
  • 2
Румен Гечев: „Да, България“ си подават топката с ДПС
© БСП

Пред целия български народ беше ясно, че след тази каскада от ежедневни скандали, корупция и разкрития в България и в чужбина, бюджетът на Република България, парите на ЕС бяха разграбвани по един изключително жесток и безцеремонен начин на принципа „след нас и потоп.

Този коментар направи в интервю за БНР Румен Гечев от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, който е член на парламентарната комисия за проверка на управлението от последните години.

„Списъкът е огромен, това са 50 крупни държавни предприятия. Бихме предпочели да започнем с няколко по-големи фирми или скандали, които да бъдат разнищени. Аз ще предложа на комисията да имаме някакви приоритети, защото няма как да започнем изведнъж с всички фирми“, обясни Гечев, според когото в проверката трябва да се включат „цялата държавна администрация и институции под контрола на Народното събрание“.

Велизар Енчев: Трифонов, Манолова и Иванов, кого обслужихте с вота си и срещу какво?

В първите дни на парламента там се разиграват интересни театри, подчерта Румен Гечев. „През лятото „Да, България“ напомпа мускули с едно посещение на една гумена лодка в Росенец, близо до покоите на г-н Доган. Сега партията на г-н Доган, а тази партия без него не взима никакво решение, той награди „Да, България“ с поста председател на ключовата бюджетна комисия на България, през която минават 37 милиарда лева. Нещо не ви ли смущава в тази комбинация? Лодката отива до Росенец и се връща с 37 милиарда лева, разпределения бюджет на комисията“, добави той. 

„Разиграва се театър „Многострадална Геновева“. Ако някой си мисли, че ще играе театри в парламента и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да забележи такива видими с просто око театрални представления, няма как да стане. Ако „Да, България“ смята така да си подават топката с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Какво става от втория ден? Вече правят опити да изолират и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е“, коментира Гечев.

Последвайте канала на

Novini.bg
1264 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
К. У. Р за БСП и радеффф- Кунилингвата

2021.04.19 | 13:34

1
Мръсникът гечев, некадърникът, който банкрутира БЪлгария прз 1996-97 заедно с фигуранта на бкп-мафията жан виденов, който направи 1 $ да е 3 000 лева, има наглостта пак да коментира Държавата! Е това е бесепе.дерастката болшевишка НАГЛОСТ! Пфу, долен русофилистик и престъпник!
да, България:

2021.04.19 | 13:39

2
да, подаваме си ТОПКИТЕ ...

Добави коментар

Водещи новини