БСП внесе мораториум върху продажби на общински болници

  • 19 април 2021 11:32

  • 728
  • 3
БСП внесе мораториум върху продажби на общински болници
© Булфото (архив)

Внесохме мораториум върху продажби на общински болници. Това написа във Фейсбук председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия Нинова.

,,В кампанията, когато бях при вас, обещах да спрем продажбата на вашите общински болници. Изпълних това обещание'', се е обърнала Нинова към хората в Раднево и Велинград.

Внесохме мораториум върху продажби на общински болници. Новите партии го отхвърлиха. Днес го внесохме отново, е посочила Нинова.

Нинова с призив за празниците: Помагайте на възрастни, самотни, изолирани и болни хори

Проекторешението вече е публикувано на интернет страницата на Народното събрание. То предвижда до избирането на новия Министерски съвет да се наложи мораториум върху отдаването на концесии, продажбата на държавни и общински болници и назначенията в държавната администрация, регулаторните органи и предприятията с над 50 процента държавно участие.

Последвайте канала на

Novini.bg
728 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.04.19 | 12:12

2
А има ли изобщо обява за продажба или отдаване на концесия? Знаем за злоупотреби в тези болници.Във Велинград Директорът на болницата, уличен в значителни злоупотреби е от БСП.
az

2021.04.19 | 12:49

3
Предлагам мораториум върху продажбата на Луната. Както и на Слънцето. Също така предлагам мораториум върху продажбата на връх Мусала.
Ама БСП не е на власт, отдавна.

2021.04.19 | 12:08

1
Какви мораториоми, какви популизми пак? Не сме паднали с първия сняг.

Добави коментар

Водещи новини