Правната комисия реши да разгледа проекта на Корнелия Нинова за мораториум върху решения на МС

  • 21 април 2021 15:38

  • 1543
  • 7
Правната комисия реши да разгледа проекта на Корнелия Нинова за мораториум върху решения на МС
© bulphoto

Започна първото заседание на правната комисия в 45-то Народно събрание. Дневният ред на комисията включва шест проекта за промени на Изборния кодекс и един за промени в Закона за политическите партии.

Председателят на парламента Ива Йроданова-Рупчева предложи в дневния ред да бъдат включени и двата проекта за решение за налагане на мораториум върху определени действия на Министерски съвет в оставка на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Корнелия Нинова скочи и на ДПС

Предложението беше прието единствено за проекта на Нинова, който предвижда налагане на мораториум върху отдаването на концесии, продажбата и държавни и общински болници и назначенията в държавната администрация, регулаторните органи и предприятията с над 50 процента държавно участие.

В началото на заседанието на комисията нейният председател Радостин Василев заяви, че гражданите са поставили "огромна отговорност" върху народните представители чрез избирането им.

Той призова комисията да заседава така, че депутатите да покажат, че са в парламента не да защитават лични, семейни или бизнес интереси, а в защита на обществения интерес.

Novini.bg
1543 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.04.21 | 16:14

1
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????
до този отдолу

2021.09.10 | 00:48

7
Муни, що не четеш новините, бре? Доста олигарси- милиардери ограбили народа прибраха, черепче!
Пффф

2021.04.21 | 16:48

3
Кой са прибрали бе смотан трол заспал,честито 112-то цървул гербав
МУТРИ ВЪН

2021.04.21 | 16:45

2
Браво....Нека България сложи КРАЙ на МАФИЯТА в лицето на БКП ГЕРБ...МУТРИТЕ и ТЯХНИТЕ ОЛИГАРСИ ВЪН

2021.04.21 | 17:03

6
Това значи Парламентът да се обезлюди.....
МУТРИ ВЪН

2021.04.21 | 16:53

5
Браво....Нека България сложи КРАЙ на МАФИЯТА в лицето на БКП ГЕРБ...МУТРИТЕ и ТЯХНИТЕ ОЛИГАРСИ ВЪН
ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪК

2021.04.21 | 16:52

4
Страхливец който избяга ит народното събрание от народа и само плямпа като някоя бита ку-рва и се жалва. Малодушник мерзавец крадец наглец циник арогантен б.р.у.т.а.л.е.н българоубиец който нанесе непоправими щети на целия български народ съпроводени с масов грабеж и социален холокост над България ЗС последните 12 години . Докара България на първите места в СВЕТА по б.е.д.н.о.с.т , смъртност , безработица и демографски колапс докато 12 години се оправдаваше с финансови световни кризи, от Уолстрийт кризи , пандемични кризи а в същото време к.р.а.д.е.ш.е от народа и от европейските субсидии десетки милиарди евро. Чрез ББР и Мавродиев само за последните 2 години о.г.р.а.б.и 3 милиарда евро и ги раздаде на близки кръгове около ВЛАСТА а те са На Домусчиев Пеевски и Доган . Енергетика фармацевтика и.н.ф.р.а.с.т.р.у.к.т.у.р.н.и. проекти дадени на близки олигархични обръчи от фирми. Фирми които 2 ДЕНА преди ТЪРГА бяха създадени с ТРИ лица пред истинския с.о.б.с.т.в.е.н.и.к.. Подписват договори за участък от 400 милиона . Влагат 100 а останалите 300 са го разпределили . Комисията по надзор НЕГОВА, ДАНС негова СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ГЛАВНА П.Р.О.К.У.Р.А.Т.У.Р..А НЕГОВА , СОЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД И ВВС И КАСАЦИОНЕН И АДМИНИСТРАТИВЕН И РАЙОНЕН СЪД негови назначения , комисия за надзор негови, НАП негов . КОЙ са разследва ??? Няма кой ! Всички звена подписват документацията д ядното съзнание ме се извършва г.р.а.б.е.ж - престъпление . Няма кой да му задава неудобни въпроси защото МЕДИИТЕ СС КУПЕНИ ОТ НЕГО ОТ ОЛИГАРСИТЕ КОИТО ГО ДЪРЖАХА НА ВЛАСТ ЗА ДА ГО ОБСЛУЖВА ДОКАТО ОГРАБВАТ НАРОДА А ВСИЧКИ НИЕ С ДАНЪЦИТЕ СИ И ПОСЛЕДНИТЕ СИ СТОТИНКИ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ ЗА ДА ЯДЪТ ЗЛАТО ТРЮФЕЛИ И ДА ЖИВЕЯТ В НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА ДОКАТО ТРУПАТ МИЛИАРДИТЕ СИ В ШВЕЙЦАРИЯ И ОФШОРНИ ЗОНИ. Естествено че чрез такъв г.р.а.б.е.ж няма да има пари за пенсии да не говорим ЗА ЗАПЛАТИ - техните организации на робовладелците са създали КАРТЕЛ чрез АИКБ и КРИБ който да ги обслужва и да работи съвместни стс ВЛАСТА която от своя страна не ги закача докато те извършват данъчни престъпления и не ви ОСИГУРЯВАТ НА РЕАЛНИТЕ ВИ ЗАПЛАТИ . НАП удобно мълчи . Лой страда от това - НИЕ . Ние сме тези които платиха 120 МИЛИАРДА ОТКРАДНАТИ ПАРИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 12 години . И сега този мазен тулуп щял за президент да се кандидатира ,, ок РАДЕФ ще те смаже като бълха . Осъзнавате ли как действа ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ? Пълна симбиоза държава -престъпност

Добави коментар

Водещи новини