Борисов публикува снимка с внуците и заяви: Играта ни върви!

  • 17 април 2021 13:34

  • 18044
  • 121
Борисов публикува снимка с внуците и заяви: Играта ни върви!
© Boyko Borissov, Facebook

Играта ни върви! Този коментар направи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в своя фейсбук профил. Премиерът в оставка публикува няколко снимки с внуците си - Бойко и Иван. 

На тях се вижда как тримата играят футбол.

Борисов пък изглежда в добро настроение. Той излезе неочаквано в отпуск в четвъртък, след като бе дадено началото на 45-ия парламент, а президентът Румен Радев обяви, че в понеделник, на 19 април, започват консултациите с политическите сили за съставяне на ново правителство. 

Борисов входира оставката на правителството си, без да се явява в пленарната зала. Това се случи въпреки настояванията на партиите. Стигна се дори до скандал между ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и останалите формации. В крайна сметка бе прието премиерът в оставка да дойде пред депутатите в сряда. Дали обаче Борисов ще се съгласи с гласуваното решение, все още остава неясно. 

Премиерът с внуците: Спокойни празници на всички!

По-вероятно е Борисов така и да не отиде в парламента, имайки се предвид реакциите на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, че единственото, което иска мнозинството, е да унижи премиера в оставка и да се заяжда. 

Като мотив за излизане в отпуск лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в посочи, че трябва да подготви състава за нов кабинет, който ще предложи, когато получи мандат. Според неговите очаквания предложението няма да бъде прието и най-вероятно ще се наложи на "Има такъв народ" да съставят правителство. Борисов също така напомни, че новите формации в парламента трябва да си поемат отговорността и да не тупат топката, а да излязат със сериозни политически решения.

Последвайте канала на

Novini.bg
18044 121

Свързани новини

Коментари 121

Добави коментар
някой чувал ли е?

2021.04.20 | 13:56

121
някой чувал ли е тези внуци баща имат ли??? как се казва, какъв е, що е, с какво се занимава????
Бай Васо Сърбеца

2021.04.18 | 22:23

120
Дайте ми ги тея ганьоечета на дравника да им отсека главите
Емил Караниколов

2021.04.17 | 22:45

116
Комунистите реват най-много като им спреш кранчето. Те не са свикнали да си изработват, а да взимат на готово. Бойко, започна да им взима бизнесите и паричките и имотите под носа. Евала.... ЗАЩОТО ЕВРОПА СПИРА ПАРИЧКИТЕ Никой друг до сега не го е правил, за това толкова честни хора много плюят по Бойко, ЗАЩОТО ВЗИМА ПАРИЧКИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ. МНОГО ГИ БОЛИИИИИИИИИИ :)
Иван

2021.04.18 | 19:56

119
Браво,точно!
erny1957

2021.04.17 | 22:46

118
Най-успешният! Ревете, комуняги! Силно ревете, след изборите няма да ви има изобщо! България бе разбита в периода 1989 - 2008 г . Всички знаем от кой ...... Бойко Борисов преобрази България! Хиляди благодарности!! Колкото обекти се откриха напоследък само... Радев не ги е сънувал .
erny1957

2021.04.17 | 22:46

117
Респект!!! Уважение!!! Честност !!! Малко политици са били толкова коректни към избирателите. ГЕРБ нямат алтернатива. Мачкай,Бойко!!!Лустрация,декомунезация!!!Повтаряйте ги тези работи докато им втръсне!!!
Алдомир Сакълиев преди 2 седмици

2021.04.17 | 22:44

115
Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев-Маджо, Бабикян бащата на фалшивите новини, Минеков не успелия скулптор комунист, Хаджигенов, некадърен адвокат не спечелил и едно дело и защитник на олигарсите Черепа и Цветан Василев.. Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик.
Пена Ненова Прашкова

2021.04.17 | 22:44

114
"Слави каза, че няма да се коалира с ГЕРБ, даже пита,да си го татуирам на челото ли?" - ЛЪЖА,както и много други неща казани на тая онлайн седянка. А истината е, че преди няколко години, когато Слави седеше по улиците, седнал на един стол,каза: "Аз нямам политически амбиции,НЯМАМ политически амбиции,да си го татуирам ли,за да го разберете?",а после направи партия и се регистрира за изборите. Така че,ако имате претенциите,че вие сте новите, че от вас ще дойде промяната, поне бъдете честни. Смятам също,че ако имате поне малко достойнство, щяхте да честитите на ГЕРБ победата, защото колкото и да тръбят всички, че са победили, всички знаем, че във всяко едно състезание или съревнование, победител е винаги първия. В случая ГЕРБ!!! И самия факт, че трябва да се обединят всички срещу един, показва, че този един е всичко друго,но не и губещ!!!
Емил

2021.04.17 | 22:43

113
Сега като поуправляват малко новите стари партии и си уредят родата на държавни служби и окрадат натрупаното в хазната от ГЕРБ тогава всички мутри на Мая и Резидента , на др.КОСТОВ и на Чалгаря ще плачат и ще се извиняват и молят на ГЕРБ и Бойко Борисов да се връщат във власта ! Само гледайте след време , гледали сме го 5... 6 пъти и пак се повтаря ! Нищо ново под слънцето !
Nikola Benkov Konsulov

2021.04.17 | 22:42

112
Ще гласуваме за ГЕРБ ние знаем защо! ББ за 12год построи 3 Бай Живкови Българии които новите-стари червени не могат да боядисат, камо ли да окрадат с тоя контрол от САЩ и ЕС!
Станчо Станчев

2021.04.17 | 22:42

111
Като извадим 75 депутата от Герб, останалите са най-скъпо платените актьори, за които ние плащаме, защото единствено тези 75 депутата от Герб заявиха, че ще работят за държавата и народа, другите се заклеха да правят ревизия, което е абсурдно... На ЕК и ЕС ли ще правят ревизия?!Такива лицемери и нагли особи като г-жа Манолова, Дончева, Капон, Нинова... г-ин БабикянХаджигенов, Трифонив и сие... списъка е дълаг 165 "Народни Артиста "се заклеха да играят в новия" Народен Театър "да ни е Честито скъпи сънародници! Ще плачем всички за г-ин Борисов след края на "Спектакъла"!!! Бог да пази България!

Добави коментар

Водещи новини