Дани Каназирева: Ако Манолова и Хаджигенов са промяната, Господ да пази България

  • 16 април 2021 18:04

  • 11827
  • 68
Дани Каназирева: Ако Манолова и Хаджигенов са промяната, Господ да пази България
© БТВ

Днес е денят на българската Конституция и днес българският парламент започна с нейното нарушаване. Защото в чл.111 ясно е разписано, че оставката на кабинета не подлежи на гласуване, тъй като трябва да има дух на непрекъснатоваемост. Това заяви народният представител от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва в ефира на "Лице в лице" по bTV.

,,Ако Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Хаджигенов са промяната, тогава Господ да пази България. Омръзна ми тези хора да говорят от името на народа, при положение че имат малко над четири процента подкрепа. Просто нямат правото да говорят от името на народа на България'', заяви Каназирева и упрекна новите депутати в 45-ия парламент в "некомпетентност, невъзпитание и грубост".

Лют спор за оставката на кабинета "Борисов 3" в новия парламент

На въпрос за новоучредената временна комисия, която да провери всички сделки, сключени по управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Бойко Бориков, Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва посочи, че това са игри и политическо шоу.

Комисията за ревизия, за която по-късно бе установено, че всъщност е комисия за проверка, стигна до извода, че тази комисия реално нищо не може да свърши. Защото трябва администрация от 2000 души, за да се анализира и изготви доклад, но след това не знам пред кой ще се депозира, защото у нас има множество институции за разследване. Тази комисия е едно предизборно говорене... явно едни се готвят за нови избори, докато други искат това Народно събрание да остане, коментира тя.

Депутатите ще проверяват кабинета "Борисов 3", ГЕРБ: Стига с това шоу!

,,Има депозиран законопроект за промяна на Конституцията, внесен от "Демократична България" с 27 гласа, а по Конституция за изменение по основния закон трябва да има поне 60 подписа, за да бъде внесено такова изменение. Излиза, че днес два пъти бе нарушена Конституцията и то при претенции, че ще има някаква промяна'', отбеляза още Каназирева и бе категорична, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не се притеснява нито от нови избори, нито от служебен кабинет, нито от ревизии и проверки.

Тя изказа недоумението си от упреците срещу разпускането на Националния оперативен щаб, напомняйки, че до вчера са поставяли под съмнение легитимността на Щаба, а от днес вече е проблем, че той е бил разпуснат.

Манолова: Разпускането на НОЩ е наказателна акция на Борисов срещу българите

На въпрос защо министър-председателят Борисов не желае да се яви пред народните представители Каназирева отговори, че в парламентът е пристигнал вицепремиерът Томислав Дончев.

Да, ние ще предложим кабинет, защото това е отговорното поведение, увери депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

,,Не знам коя е промяната, защото срещу нас има едни партии, които са идеологически несъвместими. Да не говорим, че повечето фигури от дете ги гледам по телевизора и не знам как са промяната. Те са имали своя шанс да променят страната, така че наистина това, което искаме, е повече разум, отговорност и държавническо поведение'', коментира в заключение Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва.

Последвайте канала на

Novini.bg
11827 68

Свързани новини

Коментари 68

Добави коментар
FARAON

2021.08.08 | 02:54

68
ИСКАМ ГЛАВАТА НА КАНАЗИРЕВА!
FARAON

2021.08.08 | 02:49

67
КАНАЗИРЧЕТО Е АГЕНТ НА CIA :)

2021.04.19 | 17:29

66
Аман от сервитьорки, преминали в най-древната професия.

2021.04.16 | 23:04

61
Ха ха ха, видя се червения г. з както и феса в джоба на чалгаря. Честито български мишоци, Импексовата БСПдирастия, пак ви щракна в капана. Честита ви най крадливата коалиция, която ви готвят Краднелия, Старата Мома, сестра Галевица, Гн-ма, Ч-лмата, Чалгаря, Ч-репа, Маджо и Пинокио, под гнусни юмрук на Кауна фигурант. Честито и не мрънкайте, защо сте най бедни и ограбени в галактиката, защото тия същите ви казаха, че сте 80 % Д-БИЛИ и за съжаление това е факт...
?

2021.04.17 | 14:48

65
Разгледай европейските медии какво пишат за мутровожда,смешен трол
Пфф

2021.04.17 | 14:46

64
Дани болната амбиция Каназирева,до преди година две друго приказваше,но сега вече в прегръдката на вожда, и пак не уцели,но тя е волна пипируда лети от цвят на цвят

2021.04.17 | 09:48

63
Права е !Така ще е като вкарахте цялата простотия в парламента. Толкова простотия никога не е влизала в парламента !!!
ДБългария

2021.04.16 | 23:14

62
Злобата в материален вид--манолова, хаджигенов.
ДБългария

2021.04.16 | 20:31

49
Злобата в материален вид--манолова, хаджигенов.

2021.04.16 | 21:23

60
Да не си се объркал?Къде остави Караянчева и Атанасова.
Оркестър Канарите

2021.04.16 | 21:09

58
Каназирева загуби образа си. Тя е слънчоглед партия, власт и пари, нищо друго не я интересува. Не беше ли опозиция на Тотев, а сега стои до него и се целуват. Срам, липса на достойнство и морал. Отвратително е, гнусно е.

2021.04.16 | 21:21

59
Всички,които познавам от партия Герб са интереса клати феса.Защо тази Каназирева,която беше изключена от Герб да е нещо различно?
Мутро-седесарското ку.рвенце

2021.04.16 | 18:32

9
ще има да го лапа неизмит, на тиквениците не им дават даже думата в Парламента.

2021.04.16 | 21:06

57
Май такива като теб ще го лапате

Добави коментар

Водещи новини