Менда Стоянова проговори за промените в ГЕРБ

  • 16 април 2021 09:35

  • 3659
  • 3
Менда Стоянова проговори за промените в ГЕРБ
© Булфото, архив

Менда Стоянова потвърди, че излиза от ръководството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. На 11 май партията ще има редоно национално събрание, на което ще бъдат направени промени.

Смятах да си направя отвод, ако някой ме предложи в Изпълнителната комисия, но сега разбирам, че това е мнението и на председателя на партията, с което аз съм абсолютно съгласна. Една от важните причини е спад на изборите, независимо от това, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е първа политическа сила и е с 8-9% повече гласове от втория, да не говорим за БСП. Факт е, че има отлив на избирателите и трябва да си поемем отговорността. Това е най-важната причина. Освен това, както вече казах, съм убедена, че ръководството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има нужда от обновление, коментира Стоянова пред „Марица“.

Според нея ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да фокусира вниманието си върху отлива на младите избиратели. Стоянова отбелязва ръст при по-възрастните. По думите й партията трябва да се обнови, но премиерът Бойко Борисов не трябва да отстъпва място.

„Ръководството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да бъде обновено така, както имаше нужда да бъдат обновени и кандидатдепутатските листи на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Нека да влязат по-млади и по-креативни хора с нова енергия, която биха могли да предадат на цялата партия с идеи за промяна в начина, по който ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в формулира своите послания и цели. В начина, по който се комуникира в партията и извън нея с различни правителствени и неправителствени субекти”, коментира Стоянова.

Маноил Манев: Нямаме притеснения от ревизия, каквото повикало - такова се обадило

„Като сериозна партия със сериозно ръководство  ние трябва да наблегнем на причините, които се крият в нас самите и в нашата дейност като  партия, местна  власт, като начин на живот на всеки член на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Ние сме дълго  време в управлението и това включва доста негативи.  ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в  изпълни изключително успешно  програмата си и поетите ангажименти”, обясни още бившият депутат.

Като успех тя посочи влизането в ERM II за членство в еврозоната, ръста на брутния вътрешен продукт, ръст на доходите, намалението на държавния дълг.

Последвайте канала на

Novini.bg
3659 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
!!!!!!!!!!

2021.04.16 | 18:56

3
Лидерските маифотско-феодални управленски структури са вече история! Но и парламентарна република с овчи народ е илюзия. Остава по-малкото зло - президентска република, но никога 2-ри мандат дори и на светец!
Мнения

2021.04.16 | 10:12

2
Герб трябва да се дъсредоточат в едни предстоящи избори и то още от сега и ще си върнат изгубените проценти , а в парламента активна опозиция!
30 години едно и също....

2021.04.16 | 10:07

1
яко се накрадоха тия комунисти - сега идват новите(стари) и така.....НИЕ ще платим сметката отново....

Добави коментар

Водещи новини